2014-08-21

Vasaros MFL 7x7: pusfinalių anonsas

Po pertraukos su trenksmu grįžta Vasaros  MFL 7*7 varžybos. Grįžta su pusfinaliais, kovomis dėl 5-8 ir garbingų 9-12 vietų.

Pusfinaliai

FK Joma – Eagle Team

 

Pirmajame pusfinalyje susitinka dvi komandos, kurios tarpusavyje žaidė grupėje. Tada rezultatu 4-3 laimėjo Joma, rungtynės pasižymėjo raudonomis kortelėmis, 9 metrų baudiniais, bei „Fair Play“ taisyklių laikymųsi.  Juodiesiems tris įvarčius pelnė Giedrius Štreimikis, tiesa pastarasis dalyvavo tik dvejose rungtynėse. Kitais atvejais rinkdavosi Gariūnų treniruotes, kaip bus šį ketvirtadienį, niekas nežino. Ar Giedrius treniruosis kartu su potencialiu varžovu – Artiomu Barinovu, ar žais vienas prieš kitą, o gal vienas ten, kitas ten. Bet ir be Giedriaus Jomos gretose yra pavojingų žaidėjų, tai ir Vaidas Garšvinskas, pasižymėjęs net dešimt kartų. Tai ir Darius Šliageris, bei Svajūnas Savickas, bei tik atkrintamosiose prisijungęs Nerijus Budraitis.  Oranžinių gretose pavojingiausi išlieka Pavelas Pelakauskas su dvylika įvarčių, bei Barinovas su Nesterovu. Ketvirtfinalyje oranžiniai planuotai lengvai nugalėjo MSC 8-1, na o Joma tik paskutinėmis sekundėmis išplėšė pergalę prieš Ventlį, bet visa tai jau yra istorija. Ketvirtadienio rungtynės nuo jos nebelabai priklauso. Spėju atkaklią kovą ir Jomos žengimą toliau. 4-3.

 

El Dorado – Ciongas

 

Ciongas, pateikęs staigmeną ketvirtfinalyje, bandys ją pakartoti ir pusfinalyje. Prieš ketvirtfinalio rungtynes mėlynieji pusbalsiu pritarė prognozėms, kad praloš rezultatu 5-1, bet sužaidė taip gerai, kaip niekas nesitikėjo.  El Dorado kiek nelauktai vieninteliai likę B grupės „auklėtiniai“, ketvirtfinalyje užtikrintai įveikę FK IndEx, dabar turi tikrai geras galimybes patekti į finalą. Bet iki finalo liko tik vienas žingsnis. Žingsnis prieš vėją. Galima būtų paprognozuoti rungtynių eigą: geltonųjų iniciatyva, mėlynieji žaidžia nuo gynybos ir remiasi tolimais Vizbaro smūgiais, bei bandymais būti pirmais prie atmušto kamuolio, jei Donatas Tarakanovas susitvarkys su tais smūgiais, Ciongo puolimas bus bedantis. O gynyboje vyrams teks paplušėti, nes El Dorado gretose įvarčius gali mušti visi: tiek nominalūs puolėjai, tiek gynėjai. Ciongas labai neliūdės, jei nepateks toliau, bet visomis pastangomis stengsis patekti. Čia intriga turėtų būti mažesnė, 6-3 El Dorado naudai.

 

Kova dėl 5-8 vietų

 

FK Viršuliškės – FK IndEx

 

Kiek netikėtai po 9 metrų baudinių nusileidę ketvirtfinalyje Ciongui, Viršuliškių atstovai ruošis kovoti su IndEx ekipa.  Ar komandos į šią kovą atsižvelgs rimtai ir surinks geriausią sudėtį? Iki šiol didesnių problemų susirinkime neturėjo, tad tikėkimės, kad susirinks stipriausi atstovai. Viršuliškės turi kažkokį nematomą mygtuką, kurį paspaudus, jie atsigauna. Tačiau ar jis bus paspaustas nuo rungtynių pradžios ar tik iškilus pralaimėjimo grėsmei, žino tik  patys viršuliškiečiai. Jų žaidimas remiasi Pavelo Smolkovo ir Jevgenijaus Ilcevičiaus individualiu meistriškumu. Tą jie puikiai pademonstravo paskutinėmis minutėmis rungtynėse su Ciongu. IndEx puolimas labai priklauso nuo trijų žaidėjų, ir jei kažkuriam nesiseka, būna bėdų visai komandai. Rungtynėse su El Dorado labai nesisekė Grudinskiui, tad Viršzumirskis ir Markovskis nesugebėjo ištempti. Šiose rungtynėse įtampa turėtų būti didelė, nenustebčiau, jei būtų parodyta raudona kortelė. O šiaip tikėtini  9 metrų baudiniai.

 

FK Ventlis – Mėgėjų sporto centras

 

Dvi B grupės komandos, kurių pirma dvikova buvo labai įtempta ir nervinga. Ilgą laiką pirmavę Ventlio futbolininkai turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Raudona kortele ir trijų rungtynių diskvalifikacija buvo nubaustas Ventlio žaidėjas Mindaugas Puodžiūnas. Tad ir šiose rungtynėse įtampos ir noro atsirevanšuoti turėtų netrukti. Puikiai pradėję turnyrą MSC futbolininkai po keturių iš eilės pergalių, patyrė du pralaimėjimus. Vienas labai skaudus ketvirtfinalyje, net 1-8 nusileista Eagle Team. Sėkmė nusigręžė. Ar pavyks sugrąžinti sėkmę į savo pusę šiose rungtynėse? Jei pavyks neutralizuoti Vydmantą Kuzmicką, tuomet šansai laimėti padidėję, bet jei Gintaras Žukas pagaliau realizuos savo progas –gero nelauk. Tad tikimės įnirtingos kovos ir Ventlio revanšo rezultatu 5-3.

 

Kovos dėl 9-12

 

Western Union – Vikingai

 

Pirmas iškovotas taškas. O gal net ir trys taškai. Nei  Western Union, nei Vikingai dar nėra neiškovoję nė taško. Kažkam nusišypsos laimė. Komandos panašiai atakuoja, pelnyti 9 ir 8 įvarčiai atitinkamai. Vikingai šiek tiek geriau ginasi, praleisti 37 įvarčiai. Bet kažkodėl simpatijos Vikingų pusėje, jie kaip lygūs su lygiais kovojo paskutinėse rungtynėse su Barbakanu. Kovojo ir su MSC, bei kitomis komandos. Noro, jėgos, užsidegimo jie kupini. Futbolo technikos šiek tiek trūksta. Jos trūksta ir WU ekipoje. WU turi dar viena bėda, ne visada žaidėjai sugeba susikalbėti gynyboje, tad šiuo klausimu Vikingai tikrai turi pranašumą. Kova turėtų būti įtempta ir pasižymėti pražangomis. Ir nors komandos atrodo apylygės, nenustebčiau, jei Vikingai užtikrintai įveiktų varžovus. Rezultatu 4-1.

 

CSC – FK Barbakanas

 

Nors CSC komanda savo kalbose be kovos atiduoda 9-ąją vietą Barbakanui, bet aš tikiuosi, kad jie neiškels baltos vėliavos ir nepasiduos dar neišėję.  Abi komandos kovoje dėl 9 vietos turi iškovojusios po pergalę. Barbakanas gan sunkiai įveikė Vikingus, na o CSC kiek netikėtai įveikė Western Union. Kaip parodė paskutinės rungtynės, Barbakanui labai svarbu ar yra treneris ar ne. Treneris yra – kova vyksta, atsipalaidavimo nėra, varžovams kimbama į atlapus, kovojama su potencialiai stipresniu oponentu. Trenerio nėra, atsipalaidavimas ir šiaip ne taip išnešamas sveikas kailis rungtynėse su silpnesniu varžovu. CSC turi 2-3 žaidėjus ir dar keletą statistų. Jei tuos statistus pakeis žaidėjai, Barbakanas gali turėti problemų, bet spėju, kad Slavos Čebruko ir Gražvydo Valentukevičiaus vedami juodieji sugebės gana lengvai įveikti bespalvius „Counter Strike Crew“ –atstovus. 6-1.

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Spartakas86114319+2419
2FK Riešė8611325+2719
3FC Top Kickers85033425+915
4FK Barbakanas82062350-276
5FSB Zenitas80081851-330

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
Turas 10

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
FotoInformacija
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
15 Varžybų:8
Vytautas Stankūnas Komanda:FC Top Kickers
8 Varžybų:7
Deividas Mačiulis Komanda:FC Top Kickers
8 Varžybų:7
Jurij Diatlovič Komanda:FK Spartakas
7 Varžybų:7
Rolandas Jurkevičius Komanda:FK Spartakas
6 Varžybų:7
Artur Pileckij Komanda:FK Riešė
6 Varžybų:7
Deividas Petravičius Komanda:FK Riešė
6 Varžybų:7
Vaidas Garšvinskas* Komanda:FC Top Kickers
6 Varžybų:5
Marius Giedraitis Komanda:FK Barbakanas
5 Varžybų:3
Šarūnas Krasauskas Komanda:FC Top Kickers
5 Varžybų:7

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
FotoInformacija
Ruslan Bykov Komanda:FK Spartakas
0 2
Deividas Mačiulis Komanda:FC Top Kickers
0 2
Deividas Petravičius Komanda:FK Riešė
0 2
Darius Silevičius Komanda:FK Barbakanas
0 2
Julius Lučinskas Komanda:FK Barbakanas
1 0
Aleksej Ušakov Komanda:FK Spartakas
0 1
Eugenijus Larkinas Komanda:FK Spartakas
0 1
Deividas Blaževičius Komanda:FK Riešė
0 1
Jonas Lapka Komanda:FK Barbakanas
0 1
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: