2014-08-27

Vasaros MFL 7x7: Finalų prognozės

Ketvirtadienis - diena kai pasaulis sužinos Vasaros MFL 7x7 turnyro nugalėtoją, prizinių ir visų kitų vietų laimėtojus. Nes ketvirtadienis bus paskutinė diena turnyre. Bus atsakyti visi klausimai. Bet apie viską iš eilės.

 

9-12 vietos

 

Kovos dėl 9-12 vietų vyksta rato sistema, situacija ten kol kas tokia:

 

V

Komanda

R

Per

Lyg

Pra

+

-

+/-

T

9

CSC

2

1

0

0

8

4

4

6

10

FK Vikingai

2

1

0

1

7

6

1

3

11

FK Barbakanas

2

1

0

1

8

9

-1

3

12

Western union

2

0

0

2

2

6

-4

0

 

 

Paskutiniame ture susitinka CSC – FK Vikingai ir FK Barbakanas - Western Union. Realus variantas, kad trys komandos gali turėti po 6 taškus, o tada reikės užsiiminėti matematika. 

 

CSC lieki devinti, jei nepralaimi. Ir jiems nesvarbu, kaip sužais Barbakanas. Jei CSC pralaimi dviem ir daugiau įvarčiais juos aplenkia Vikingai. Jei  CSC pralaimi, o Barbakanas laimi keturiais įvarčiais didesniu skirtumu, tai Barbakanas juos aplenkia ir CSC lieka už jų nugaros. Jei CSC pralaimi Vikingams dviem įvarčiais, o Barbakanas laimi keturiais, tai CSC krenta net į vienuoliktą vietą.

 

Vikingų padėtis sudėtingesnė, jie gali būt devinti, bet gali nukristi ir į dvyliktą vietą. Norint likt devintais, reikia laimėti bent dviem įvarčiais prieš CSC ir tikėtis, kad Western Union nepralaimės keturiais įvarčiais.

Jei Vikingai sužaidžia lygiomis ir Barbakanas laimi, jie lieka vienuolikti, jei laimi kitoje dvikovoje WU, Vikingai lieka dešimti. Jei Vikingai pralaimi CSC ir Barbakanas iškovoja bent tašką, baltieji lieka vienuolikti. Lieka vienuolikti, jei Western Union iškovoja pergalę nedidesniu nei keturių įvarčių skirtumu. Lieka paskutiniai, jei pralaimi penkiais įvarčiais CSC, o WU laimi.

 

Barbakanas  yra daugiau ar mažiau savo likimo kalvis. Jiems reikia įveikti Western Union bent penkiais įvarčiais ir tikėtis bent minimalios Vikingų pergalės. Tada jie lieka devinti. Labai didelės Vikingų pergalės neturėtų norėti, nes norėdami aplenkti juos galutinėje turnyrinėje lentelėje turės laimėti papildomais trimis įvarčiais. Jei Barbakanas laimi ir CSC nepralaimi, tai Barbakanas lieka dešimtoje vietoje. Jei lygiomis ir pagrindiniai konkurentai Vikingai nepralaimi -  vienuolikti, jei Vikingai pralaimi  dešimti. Jei netikėtai pralaimi WU ekipai, viskas priklauso nuo rezultato. Jei pralaimi dviem ir daugiau, tai turnyrinėje lentelėje krenta į dugną. Ir lieka dvylikti, nebent Vikingai pralaimės penkais įvarčiais ir nuskris į dugną patys.

 

Western Union.  Kol kas nėra iškovoję nei vienos pergalės, tad nelabai tikėtina, kad iškovos dabar, bet tiek tos. Jei Western Union laimi dviem įvarčiais, jie automatiškai aplenkia  Barbakaną. Jei CSC laimi keturiais įvarčiais aplenkia ir Vikingus ir lieka dešimti. Jei laimi  vienu įvarčiu ir Vikingai nepralaimi penkiais įvarčiais, tai lieka paskutiniais.

 

Kova dėl 7-8 vietos

FK Viršuliškės – Mėgėjų sporto centras

 

Šios dvi komandos susitiko lemiamoje kovoje dėl pirmos vietos B grupėje. Tada rezultatu 4:2 laimėjo baltieji ir tai buvo sėkmingo MSC etapo pabaiga. Iki to susitikimo jie buvo laimėję 4 susitikimus,  tas pralaimėjimas buvo pirmasis naujoje serijoje. Serijoje jau trys pralaimėjimai ir jei Viršuliškės susirinks pajėgiausios sudėties, bus ir ketvirtas. Paskutiniame savo susitikime Viršuliškės neturėjo keleto lyderių, bet ir be jų žaidė įtikinamai, kol neatsipalaidavo. Tad jei neatsipalaiduos ir ketvirtadienį, tai Pavelo Smolkovo dublis turėtų padėti iškovoti Viršuliškėm pergalę rezultatu 5-2.

 

Kova dėl 5-6

FK Ventlis- FK IndEx

 

Evaldas Lukoševičius prieš Eduardą Grudinskį, Mindaugas Puodžiūnas prieš Jaroslavą Markovskį ir Vydmantas Kuzmickas prieš Evaldą Viršzumirskį. Šios trys mikrodvikovos ir didžiąja dalimi lems  kaip pasibaigs rungtynės. IndEx yra daugiau mušanti komanda 44 prieš 25 tikslius smūgius, bei šiek tiek daugiau praleidžianti 26 prieš 21 praleistą. Abi komandos pasižymi kietu ir žaidimu, ir ginčais su teisėjais. Tad įvarčių turėtų būti daug, ginčų su teisėjais taip pat. Spėju 6-3 IndEx naudai. Ir 3 geltonos kortelės.

 

Mažasis finalas

 

FK Joma – FK Ciongas

 

Kaip bepasibaigtų šios rungtynės, bet ir ketvirta vieta Ciongui bus labai aukštas pasiekimas. Jei kas prieš turnyrą būtų pasiūlęs pasiimti be kovos ketvirtą vietą, Ciongas ne tik pasiėmęs būtų, bet ir dar alaus porą dėžių pastatę. Paskutiniame ture papuolę į ketvirtfinalį, jame kiek netikėtai po baudinių serijos išmetė Viršuliškių komandą iš kovos ir pusfinalyje ilgą laiką priešinosi El Dorado. Joma gi grupėje praradusi tik du taškus, ketvirtfinalyje paskutinėmis sekundėmis išplėšusi pergalę prieš Ventlį turėjo pripažinti Eagle team pranašumą pusfinalyje. Ciongas žais eilinį kartą nuo gynybos, ir jei nepamirš  mušti iš toli, gal ir suteiks sirgaliams viltį, tad bronza gali būti jų. Priešingu atveju, žaidžiant be atakų lyderio Vizbaro-bus labai sunku įkasti juodiesiems. Joma 4-2.

 

FINALAS

 

EL Dorado – Eagle team

 

Keista tai, kad savo grupėse šios komandos užėmė tik trečiąsias vietas, bet netikėtai susitiko finale. Finalas tokios rungtynėse, kur visai nesvarbu, kaip tu žaidei prieš savaitę ar prieš mėnesį. Svarbiau plienininiai nervai ir ilgesnis atsarginių suoliukas. Nervai stipresni aukso ieškotojų pusėje, bet stipresnis atsarginių suoliukas erelių komandoje. Tad TENUGALI STIPRESNIS.

 

KETVIRTADIENIS. 21:40. FANŲ STADIONAS. IKI SUSITIKIMO.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Spartakas86114319+2419
2FK Riešė8611325+2719
3FC Top Kickers85033425+915
4FK Barbakanas82062350-276
5FSB Zenitas80081851-330

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
Turas 10

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
FotoInformacija
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
15 Varžybų:8
Vytautas Stankūnas Komanda:FC Top Kickers
8 Varžybų:7
Deividas Mačiulis Komanda:FC Top Kickers
8 Varžybų:7
Jurij Diatlovič Komanda:FK Spartakas
7 Varžybų:7
Rolandas Jurkevičius Komanda:FK Spartakas
6 Varžybų:7
Artur Pileckij Komanda:FK Riešė
6 Varžybų:7
Deividas Petravičius Komanda:FK Riešė
6 Varžybų:7
Vaidas Garšvinskas* Komanda:FC Top Kickers
6 Varžybų:5
Marius Giedraitis Komanda:FK Barbakanas
5 Varžybų:3
Šarūnas Krasauskas Komanda:FC Top Kickers
5 Varžybų:7

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Vasaros MFL
Sezonas
FotoInformacija
Darius Silevičius Komanda:FK Barbakanas
0 2
Ruslan Bykov Komanda:FK Spartakas
0 2
Deividas Mačiulis Komanda:FC Top Kickers
0 2
Deividas Petravičius Komanda:FK Riešė
0 2
Julius Lučinskas Komanda:FK Barbakanas
1 0
Laurynas Šatas Komanda:FK Barbakanas
0 1
Dmitrij Gavrilov Komanda:FK Riešė
0 1
Igor Saksonov Komanda:FSB Zenitas
0 1
Aleksej Ušakov Komanda:FK Spartakas
0 1
Eugenijus Larkinas Komanda:FK Spartakas
0 1
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: