2018-05-07

B divizionas: Po lyderių pergalių ryškėja turnyrinės lentelės skilimas

Šeštasis turas B divizione didelių netikėtumų neatnešė ir pergales iškovoti pavyko diviziono lyderiams. Kai kurios iš tų pergalių buvo sunkios, o kai kurios – lengvos ir rezultatyvios, o apie viską plačiau – turo apžvalgoje.



6-ojo turo rezultatai:




57. Stabilus rezultatyvumas B divizione ir toliau laikosi. Šįkart per šešis mačus komandos bendrai įmušė 57 įvarčius, o tai yra 9,5 įvarčio per rungtynes.


Šešios iš šešių. Tiek pergalių jau turi FK „Polivektrio“ komanda, kuri vis dar nežino, ką reiškia pralaimėti MFL pirmenybėse. Šeštajame ture „Polivektris“ 9:2 sudorojo FC „Funk Soul Brothers“ komandą, nors ir pirmi praleido įvartį. Nugalėtojams net tris įvarčius pridėjo Valentinas Baranovskij, o po du kartus pasižymėjo Valerijus Barabarovičius ir Ruslanas Tamilinas.


„Kaip sakoma, ne be Fortūnos pagalbos jie įmušė pirmi. Prasižengėme netoli savo baudos aikštelės, o jų puikiai atliktas baudos smūgis nepaliko vilčių mūsų vartininkui. Tačiau tokia rungtynių eiga mūsų žaidimo plano nepaveikė, mes toliau žaidėme taip, kaip ir turėjome, o kai įmušėme du įvarčius, viskas sugrįžo į savas vėžes. Gaila varžovų, kadangi jie pirmas 10-15 minučių tikrai žaidė gerai, bet praleidę trečia įvartį nuleido rankas ir nebandė priešintis, tad mums liko tik užbaigti rungtynes ir jomis mėgautis, o tai mes mokame“, – apie rungtynes kalbėjo „Polivektrio“ vadovas V. Baranovskij.


„Polivektrio“ komandoje nemažai futbolininkų sugeba įmušti įvarčius, bet V. Baranovskij dar kartą paneigė, kad tarp žaidėjų yra kokio nors konkurencija, kas įmuš daugiau įvarčių.


„Jei paklaustumėte kiekvieno komandos nario, kiek jis yra įmušęs įvarčių, vargu ar be mfl.lt puslapio pagalbos jie tai padarytų“, – teigė V. Baranovskij.


Užbaigdamas V. Baranovskij atskleidė, kad komanda apie titulą dar tikrai negalvoja ir mano, kad viskas šiame sezone gali spręstis tarpusavio rungtynėse su FK „Eksperimentu“ ir FK „Rotaliu“.


„Apie titulą tikrai negalvojame. Mūsų dar laukia „Eksperimentas“ ir „Rotalis“, o nesužaidus tarpusavyje po šešių turų nieko negali spręsti. Kalbant apie „Eksperimentą“, tai nesame matę nei vienų jų rungtynių ir mums tai nežinoma komanda, bet apie „Rotalį“ yra visai kita kalba. Tai tikrai pajėgi komanda su daug futbole gerai žinomų pavardžių, todėl viskas spręsis tarpusavio rungtynėse, o kol kas #MesŽaidžiame“, – inovatyviai savo kalbą užbaigė V. Baranovskij.


Penki. Tiek įvarčių šeštajame ture pelnė „Rotalio“ puolimo lyderis Paulius Sakalis, kurio vedama komanda net 11:2 sutriuškino FC „Žalia Raudona“. Toks pasirodymas P. Sakaliui padėjo pakilti į rezultatyviausių B diviziono žaidėjų viršūnę: per 4 rungtynes jis yra pelnęs jau 12 įvarčių. Pati „Rotalio“ ekipa žaidžia labai galingai ir tik dėl pralaimėjimo „MSC - Hilltown“ ekipai turi 15 taškų ir užima trečią vietą.


Pagyrė. Jo sulaukė tiek „Rotalis“, tiek FK „Polivektris“ po savų rungtynių. Jų nuskriausti varžovai  po mačo galėjo tik pagirti komandas, už tokį gerą žaidimą.


„Funk Soul Brothers“ vadovas Igoris Saksonovas po rungtynių su „Polivektriu“ sakė: „Įsiveržėme į priekį po gražaus N. Verbickio baudos smūgio. Po įmušto įvarčio varžovai perėmė iniciatyvą ir pradėjo aktyviai presinguoti, bet mums pavykdavo „gesinti“ jų atakas. Kėlinio viduryje varžovai vis dėl to išlygino rezultatą, kėliniui einant į pabaigą prasileidome porą įvarčių „į rūbinę“. Bendrai paėmus pirmame kėlinyje žaidėme gan drausmingai, neblogai gynėmės ir atrodėme visai kovingai, ko negalima pasakyti apie antrą kėlinį, kuris buvo tragiškas mums, vienas blogiausių kėlinių šiame MFL sezone. Kėlinio pradžioje prasileidome įvartį ir kažkodėl sustojome – dingo koncentracija ir perdavimai, pradėjome daryti kvailas klaidas. Žaidėme be ugnelės. Rezultatą matote patys“.


„Varžovas paliko gerą įspūdį. Labai subalansuota komanda su stipriausiu (mano manymu) puolimu mūsų divizione. Labai gerai jaučia vienas kitą ir sugeba palaikyti aukštą tempą. Žaidėme prieš juos SFL Žiemos turnyre, bet vakarykštė jų sudėtis buvo tikrai stipresnė“, – apie „FK Polivektrio“ komandą kalbėjo I. Saksonov.


Tuo metu „Žalia Raudona“ ekipos vadovas Sigitas Stasevičius itin gerai atsiliepė apie „Rotalio“ komandos žaidimą. MFL naujokai nenorėjo susigadinti įmuštų ir praleistų įvarčių grafos, tačiau to jiems padaryti nepavyko, o tiksliau – neleido galingas „Rotalio“ žaidimas.


„Šįkart nedalyvavo keletas svarbių mūsų žaidėjų, todėl neturėjome net teorinių šansų pasigerinti savo statistiką. Kol per pirmas 10 minučių nepraleidome įvarčio, turėjome teorinių vilčių pakovoti garbingai, bet po to krito keturi įvarčiai per 10 minučių ir varžovai mus užgulė. Tiesa, ir mes turėjome dvi progas, esant rezultatui 0:0“, – teigė S. Stasevičius.


„Pamoku gavome daug, nes mums tai pirmas turnyras ir kiekvienos rungtynes labai pamokančios. „Rotalio“ žaidimo lygis buvo itin aukštas – turbūt jie buvo patys stipriausi iš visų šešių varžovų, su kuriais jau teko žaisti“, – pridūrė „Žalia Raudona“ vadovas.


Jubiliejus. Šeštajame ture MFL turėjo du jubiliatus – „MSC - Hilltown“ ir FK „Barbakano“ komandas, kurios tapo pirmosiomis MFL komandomis, sužaidusiomis jau 100 rungtynių. Jubiliejaus šventės abi ekipos nesusigadino ir iškovojo pergales. FK „Barbakanas“ 6:3 įveikė FK „Alytį“, o „MSC - Hilltown“ turėjo vargo, bet sugebėjo 6:5 palaužti „VSG United“.


Abi ekipos net nežinojo, kad šios rungtynės joms tapo šimtosiomis, todėl komandos žaidėjai džiaugėsi, kad šimtasis mačas buvo pergalingas, o geriau Adomo Kripo (MSC) ir Lauryno Šato („Barbakanas") emocijas išvysite žemiau esančiuose vaizdo įrašuose.

Ant to pačio grėblio. „VSG United“ ekipa galėjo sugadinti šventę „MSC - Hilltown“ ekipai, bet ir vėl užlipo ant to pačio grėblio – prastas lankomumas. Praėjusiame ture dėl to „VSG United“ pralaimėjo „Eksperimento“ ekipai, o šįkart taip pat vienu įvarčiu nusileido „MSC - Hilltown“ ekipai. Kaip teigė komandos vadovas Michailas Rukinas, dėl šio pralaimėjimo kalčiausias – trumpas atsarginių suolas, nors bent vieno taško „VSG United“ jaučiasi verti.


„Pagrindinė pralaimėjimo priežastis yra tai, kad blogai susirinkome ketvirtadienio vakarą. Turėjome tik 3 keitimus ir iš jų nei vieno gynėjo. Dėl to gynyboje trūko jėgų tvarkingai sužaisti paskutines 15 minučių. Visgi, manau, kad 1 taško tikrai nusipelnėme“, – teigė M. Rukinas.


Šaltas dušas – karšta pergalė. Toks ketvirtadienio vakaras buvo FK „Eksperimento“ ekipai, kuri 6:3 įveikė „WorldOne United“ klubą ir su 16 taškų užima net antrą vietą. 


„Eksperimentas“ pirmi praleido įvartį jau 3 minutę, bet nepasimetė, atsigavo ir iškovojo penktą pergalę šiame sezone.


„Kaip minėjau anksčiau, varžovai mums buvo gerai pažįstami. Pirmi praleidome įvartį, o tai iš tikro buvo šioks toks šaltas dušas, bet praktiškai visas rungtynes laikėme savo rankose ir pavyko gana užtikrintai laimėti. Manau, kad mūsų komanda yra stipri individualiai, bet dar daug darbo reikia įdėti, kad tą individualumą sujungtume į komandinį žaidimą. Tada taptume tikrai kietu riešutėliu visiems varžovams“, – po mačo sakė „Eksperimento“ vadovas Stasys Kvietkauskas.


Netenkina. FK „Valčiūnai“ po lygiosiomis 2:2 sužaistų rungtynių su FK „Volcano“ liko tikrai nepatenkinti. Jau per 12 minučių du įvarčius pelnę „Valčiūnai“ savo persvarą paleido vos per dvi minutes, kai jų klaidomis pasinaudoję „Volcano“ pelnė du įvarčius 40 ir 41 minutėmis. „Valčiūnai“ dar bandė spausti varžovus, bet vaisių tai nedavė ir komandos turėjo pasidalinti po tašką.


„Valčiūnų“ vadovas Dainius Perednis iškart po rungtynių buvo atviras: „Rezultatas netenkina. Žaidėme geriau, bet nesugebėjome laimėti rungtynių, o patys praleidome kvailus įvarčius.

Skilimas. Kaip jau minėjau pirmajame sakinyje, po šeštojo turo turnyrinėje lentelėje matosi šioks toks skilimas ties penkta ir šešta vietomis. Pirmasis penketas – FK „Polivektris“, FK „Eksperimentas“, FK „Rotalis“, „MSC - Hilltown“ ir FK „Barbakanas“ jau turi dviženklį taškų skaičių, o visos likusios komandos – vienženklį. Tiesa, FC „Žalia Raudona“ taškų dar iš vis neturi ir debiutinis sezonas jiems tikrai nėra ir jau nebus lengvas.





#JūsŽaidžiate

 

 

#MFL

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado110060+63
2FK Alytis110062+43
3FK Fortitudo110064+23
4FK Eagle Team - Setaltas110053+23
5FK Grija2101109+13
6FK Dinamika210168-23
7FC Žalia Raudona210168-23
8FM Vilniaus Vytis100136-30
9VU MIF200259-40
10VRFM100126-40

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 2

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
4 Varžybų:2
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:2
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:2
Edvin Volodkovič Komanda:FM Vilniaus Vytis
2 Varžybų:1
Aleksandras Mininkovas Komanda:FK Grija
2 Varžybų:2
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
2 Varžybų:1
Paulius Obolevičius Komanda:El Dorado
2 Varžybų:1
Ignas Kunickas Komanda:VU MIF
2 Varžybų:2
Edgaras Barysas Komanda:FK Alytis
2 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Edgaras Dančenkovas Komanda:FK Dinamika
1 0
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
1 0
Vaidotas Jarašius Komanda:VU MIF
0 1
Rimvydas Strazdas Komanda:El Dorado
0 1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: