2018-06-06

MFL Taurės ketvirtfinalio anonsas: visų noras tik vienas – nugalėti

Ketvirtadienį „Fanų“ stadione bus tęsiamos MFL Taurės kovos, o šįkart aštuonios komandos jau žais ketvirtfinalio rungtynes. Po jų paaiškės, kurios keturios komandos tęs kovą dėl MFL Taurės ir pateks į pusfinalio etapą. Kiek plačiau apie šias rungtynes – MFL Taurės ketvirtfinalio anonse!


MFL Taurės ketvirtfinalio rungtynės: 


Eil.Nr. Turas Data Laikas Šeimininkai Svečiai Rezultatas Stadionas
1 1/4 finalo 2018-06-07 20:30:00 Eagle Team - Žibintas FK Riešė III "Fanų" ketvirtis
2 1/4 finalo 2018-06-07 20:30:00 VFM FC IndEx IV "Fanų" ketvirtis
3 1/4 finalo 2018-06-07 21:30:00 FK Rytas SKK Oniksas III "Fanų" ketvirtis
4 1/4 finalo 2018-06-07 21:30:00 El Dorado FK Spartakas IV "Fanų" ketvirtis


„Eagle Team - Žibintas“ vs FK „Riešė“

 

Šiame sezone šių komandų akistata MFL lygoje buvo tikrai atkakli ir „Eagle Team - Žibintas“ tas rungtynes sugebėjo laimėti tik 1:0. Galime neabejoti, kad „Riešė“ vėl žais nuo gynybos ir didžiausią dėmesį skirs šiam aspektui bei bandys greitomis kontratakomis pralaužti „Eagle Team“ gynybą. Tuo metu „Eagle Team“, turėdami kamuolio kontrolę, dažniau puls varžovų vartus, bet turės nepamiršti ir gynybos.


„Erelių“ vadovas Aleksandras Dergačiovas mano, kad jo ekipos ketvirtfinalio burtai nepalepino ir „Eagle Team“ gavo turbūt sunkiausią iš galimų varžovų.


„Gavome penktoje vietoje po pirmojo MFL rato esančią ekipą. Faktiškai mums pasisekė mažiausiai, nes galėjome gauti 6-8 vietas užimančias komandas ir tai būtų geriau. Nors iš kitos pusės, tai yra taurės turnyras ir čia visi yra ženkliai lygesni psichologiškai“, – kalbėjo A. Dergačiovas.


„Su „Rieše“ laukia sunkios rungtynės. Pirmajame rate juos įveikėme minimaliu skirtumu, įmušdami įvartį paskutinėmis minutėmis. Laukia tikrai kieta kova“, – apie būsimą mačą kalbėjo „Eagle“ vadovas.


Užbaigdamas A. Dergačiovas užsiminė, kad komanda šiais metais bandys tapti MFL Taurės savininkais: „Bandysime rungtis dėl čempionų vardo, bet žiūrėsime kaip seksis“.


FK „Riešės“ vadovas Tomas Guiskis ir vėl laukia sunkių rungtynių su „Eagle Team“, tačiau šįkart jis tikisi pergalės, kuri juos priartintų prie MFL Taurės.


„Kiek žaidžiame su „Eagle Team“, rungtynės visada būna sunkios. Praėjusiais metais taurėje su jais sužaidėme 1:1 ir pralaimėjome po baudinių, o šiais metais MFL lygoje pralaimėjome 0:1, praleisdami įvartį paskutinę minutę. Įsivaizduoju, kad ir šios rungtynės bus panašios, bet pats norėčiau, kad šįkart jos būtų gražesnės“, – sakė T. Guiskis.


„Mes patys MFL Taurėje visada keliame aukščiausius tikslus. Čia kiekviena komanda gali įveikti kiekvieną, todėl tai suteikia šansus iškovoti trofėjų. Stengsimės ir tikrai kovosime dėl trofėjaus“, – pridūrė „Riešės“ vadovas.


„Eagle Team - Žibintas“ – FK „Riešė“ tarpusavio rungtynių istorija:


Data Turnyras Sezonas Komandos Rezultatas
2018-05-24 MFL 2018 metų sezonas Eagle Team - Žibintas - FK Riešė 1:0
2017-09-14 MFL 2017 metų sezonas FK Riešė - Eagle Team - Žibintas 2:4
2017-06-08 MFL Taurė 2017 metai FK Riešė - Eagle Team - Žibintas 1:1 (0:2)
2017-04-20 MFL 2017 metų sezonas Eagle Team - Žibintas - FK Riešė 2:2
2016-10-27 MFL 2016 metų sezonas FK Riešė - Eagle Team - Žibintas 0:2
2016-06-09 MFL 2016 metų sezonas FK Riešė - Eagle Team - Žibintas 2:4
2016-05-12 MFL 2016 metų sezonas Eagle Team - Žibintas - FK Riešė 3:2
2014-12-10 Žiemos MFL 2015 žiema Eagle Team - Žibintas - FK Riešė 8:3

VFM vs FC „IndEx“

 

Dar viena įdomi ketvirtfinalio dvikova, kurioje susigrums sezono pradžioje puikiai žaidęs, bet po to sportinę formą praradęs FC „IndEx“ ir galingai pirmąjį ratą užbaigęs VFM klubas. MFL lygoje šias komandas skiria 6 taškai, o aukščiau yra VFM klubas, užimantis ketvirtą vietą.


Pergalingai pirmąjį ratą užbaigusi VFM ekipa kelia sau aukštus tikslus ne tik MFL lygoje, bet ir MFL Taurės turnyre. VFM žino, kaip reikia įveikti FC „IndEx“ klubą. Tą VFM darė šiame MFL sezone, kai juos nugalėjo 8:4. 


Tiesa, „IndEx“ jau yra pajutę, ką reiškia įveikti VFM taurės rungtynėse. Praėjusiais metais „IndEx“ klubas 3:2 nugalėjo VFM futbolininkus ir žengė į kitą etapą. Tada visus tris įvarčius „IndEx“ klubui pelnė Edvardas Nuobara.


„Pagal turnyrinę lentelę mums teko lengviausias varžovas, bet iš tikrųjų taip tikrai nėra. VFM komanda priskirčiau prie favoritų ir jeigu jie gausiai susirinks, tai mums bus ne pyragai, bet mes tikrai nesiruošiame atiduoti pergalės! Nežinau ar burtai galėjo būti geresni, nes kiekvienoje komandoje labai daug ką reiškia susirinkimas į rungtynes, taigi visi čia gali laimėti prieš bet ką“, – savo mintimis prieš dvikovą dalinosi „IndEx“ vadovas Eduardas Grudinskij.


Visgi „IndEx“ sau tikslų kol kas MFL Taurėje nekelia ir tiesiog nori vėl pajusti pergalės skonį.


„Pasakysiu atvirai, jokių tikslų sau nekeliame. Mums tik norisi vėl pajusti pergalių skonį, ko jau pasigedome MFL lygoje. Atsigauti psichologiškai ir motyvuotis vėl kovoti dėl pergalių, ir nutraukti mūsų komandos prakeikimą“, – paaiškino E. Grudinskij.


„Tikiuosi sunkių, kovingų rungtynių. VFM tikrai ne ta komanda, kuri atleidžia klaidas, taigi bandysime žaisti koncentruotai ir neprasileisti kaip visada dviejų pirmų įvarčių. Jeigu abi komandos gerai susirinks į rungtynes, jos nebus lengvos nei vienai komandai. Manau, jei mūsų visi gynėjai susirinks, tai VFM neįmuš mums tiek, kiek įmušė MFL lygoje. Sunku numatyti rungtynių baigtį. Žiūrėsime, kaip pavyks susirinkti“, – užbaigė „IndEx“ vadovas.


VFM – FC „IndEx“ tarpusavio rungtynių istorija:


Data Turnyras Sezonas Komandos Rezultatas
2018-05-03 MFL 2018 metų sezonas FC IndEx - VFM 4:8
2017-09-30 MFL Taurė 2017 metai FC IndEx - VFM 3:2


„El Dorado“ vs FK „Spartakas“

 

Antroje vietoje MFL lygoje esantis „El Dorado“ klubas MFL Taurės ketvirtfinalyje susikaus su FK „Spartako“ klubu, kuris MFL lygoje užima paskutinę, dešimtą vietą. Visgi „Spartakas“ prieš šią dvikovą yra sulaukęs pastiprinimo – trijų naujų žaidėjų. Jie jau rungtyniavo MFL Taurės aštuntfinalyje, kuriame padėjo „Spartakui“ 5:3 įveikti „Western Union“ klubą ir patekti į ketvirtfinalį.


Su šiais naujokais „Spartako“ žaidimas atrodo gyvybingesnis, todėl prieš „El Dorado“ jie tikrai turėtų pasispardyti.


Nors „El Dorado“ šiame sezone net 7:0 sutriuškino „Spartako“ komandą, tačiau praėjusiais metais „El Dorado“ iš MFL Taurės būtent ir krito nuo „Spartako“ rankos, kai jie laimėjo rungtynes 3:2.


„Spartakas“ šiame mače ir vėl laukia sunkių rungtynių, o komandoje taip pat nebus komandos lyderio, kuris išvyksta atostogų (o gal į peržiūrą) į Turkiją.


„Burtai gal ir galėjo būti šiek tiek mums lengvesni, bet yra kaip yra. Mūsų tikslas taurėje nueiti kuo toliau, bet tai bus labai sunku, nes jau ketvirtfinalyje gavome „El Dorado“, o dar ir neturėsime lyderio, kuris išvažiavom į peržiūrą į Turkiją“, – kaip visada šmaikščiai kalbėjo „Spartako“ vadovas Dmitrijus Raksa.


„Tikrai bus sunku. Praeitais metais išmetėme juos iš taurės, todėl sklinda kalbos, kad „El Dorado“ bus stipriai motyvuota. Tikiuosi, kad bus tiesioginė rungtynių transliacija“, – juokaudamas užbaigė D. Raksa.


Patys „El Dorado“, kaip visada, sau kelia tik aukščiausius tikslus. Lengvos kovos prieš „Spartaką“ jie nesitiki, tačiau yra nusiteikę šiais metais žengti iki pat finalo ir kelti trofėjų į viršų.


„El Dorado“ – FK „Spartakas“ tarpusavio rungtynių istorija:


Data Turnyras Sezonas Komandos Rezultatas
2018-04-05 MFL 2018 metų sezonas El Dorado - FK Spartakas 7:0
2017-09-28 MFL 2017 metų sezonas FK Spartakas - El Dorado 3:3
2017-06-08 MFL Taurė 2017 metai El Dorado - FK Spartakas 2:3
2017-04-27 MFL 2017 metų sezonas El Dorado - FK Spartakas 2:2
2015-10-05 Mini SFL 7x7 2015 m. II ratas El Dorado - FK Spartakas 4:0
2015-07-23 Vasaros MFL 2015 m. vasara El Dorado - FK Spartakas 8:3

FK „Rytas“ vs SKK „Oniksas“

 

Pirmą vietą MFL lygoje gan netikėtai užimantis FK „Rytas“ MFL Taurėje savo žygį pradės prieš SKK „Onikso“ komandą, kuri tik pirmojo rato pabaigoje atsigavo ir pradėjo skinti taškus. „Oniksas“ taip pat jau žaidė MFL Taurės aštuntfinalyje, kuri 2:1 įveikė FK „Fortitudo“ ekipą, o ketvirtfinalio burtai jiems lėmė „Ryto“ komandą.


Prieš ją „Oniksas“ šiame sezone skaudžiai pralaimėjo. Tą kartą MFL lygoje „Oniksas“ buvo surinkęs praktiškai visą savo sudėtį, tačiau krito po „Ryto“ volu ir pralaimėjo net 1:6.


Šįkart „Oniksas“, kuris gina praėjusiais metais iškovotą MFL Taurę, tikisi mesti rimtesnį iššūkį „Ryto“ klubui ir apginti čempionų vardą. Neaišku yra tik dėl vieno „Onikso“ gynėjo, kuris rungtynėse prieš „Fortitudo“ patyrė traumą ir dar nėra žinoma ar per savaitę jis spėjo pasveikti.


„Jei jau nori laimėti, Taurės rungtynės reikia laimėti prieš visus. MFL lygoje jiems pralaimėjo 1:6, todėl visi mes norime jiems atsirevanšuoti, bet žinome, kad bus sunku, nes „Rytas“ šį sezoną yra sustiprėjęs, taškų nebarsto ir įsibėgėjo“, – sakė „Onikso“ vadovas Edvardas Ruskan.


Tuo metu FK „Ryto“ vadovas Olegas Miasniankinas tikisi žymiai sunkesnių rungtynių ir tikrai nesitiki tokios pergalės (6:1), kuri buvo pasiekta MFL lygoje.


„Silpnų komandų čia nėra, „Oniksas“ šiuo metu yra ant bangos, laimėjo kelias rungtynes iš eilės. Žinant, kad jie praeitais metais nuėjo iki finalo ir jį laimėjo, tikrai tikimės sunkių rungtynių. Esu tikras, kad šis mačas bus visiškai kitoks nei pirmosios MFL rungtynės. Čia ir komandų susikaupimas skiriasi ir visi yra visiškai kitaip nusiteikę, todėl žaisti bus tikrai sunkiau“, – sakė O. Miasniankinas.


Kalbėdamas apie savo komandai keliamus tikslus, O. Miasniankinas nenorėjo kažko prognozuoti, bet po to pasakė, kokio scenarijaus labiausiai norėtų.


„Norėtume nueiti kuo toliau, o kažko konkretaus sau nekeliame. Kaip sakau, viščiukus skaičiuoja rudenį, todėl geriau nekelti sau tikslų ir ką nors iškovoti nei išsikelti tikslus ir jų neįgyvendinti“, – sakė O. Miasniankinas.


„Visgi, geriau pagalvojus, norėtume pasiekti finalą ir ten nugalėti „El Dorado“ klubą ir juos nuleisti, nes jiems yra labai skaudu, kad mes po pirmojo rato esame pirmoje MFL lygos vietoje“, – pridūrė Olegas.


FK „Rytas“ – SKK „Oniksas“ tarpusavio rungtynių istorija:

 

Data Turnyras Sezonas Komandos Rezultatas
2018-03-29 MFL 2018 metų sezonas FK Rytas - SKK Oniksas 6:1
2017-09-07 MFL 2017 metų sezonas FK Rytas - SKK Oniksas 3:4
2017-04-06 MFL 2017 metų sezonas SKK Oniksas - FK Rytas 0:1


 

#MFLTaurė
#JūsŽaidžiate

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL Taurė
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Dinamika00000000
2FK Rytas00000000
3FK Tornado00000000
4VU MIF00000000
5FK Alytis00000000
6FK Contra - Prima Line00000000
7FK Grija00000000
8FC Žalia Raudona00000000
9FK Eagle Team - Setaltas00000000
10SFK Novovileisk00000000
11VRFM00000000
12FK Riešė00000000
13WorldOne United00000000
14El Dorado00000000
15FK Fortitudo00000000
16FM Vilniaus Vytis00000000
17MSC00000000
18FK Eksperimentas00000000

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL Taurė
Sezonas
Turas 1
DataŠeimininkaiRSvečiai

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL Taurė
Sezonas
FotoInformacija
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
10 Varžybų:4
Povilas Malinauskas Komanda:FK Dinamika
7 Varžybų:4
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
5 Varžybų:3
Deividas Reimaris Komanda:El Dorado
5 Varžybų:4
Artur Juchno Komanda:El Dorado
5 Varžybų:4
Ignas Griškonis Komanda:FK Rytas
4 Varžybų:3
Andrius Viktoravičius Komanda:FK Fortitudo
4 Varžybų:2
Matas Gudaitis Komanda:FM Vilniaus Vytis
4 Varžybų:2
Ihor Polovenchenkov Komanda:FK Dinamika
3 Varžybų:4
Karolis Leonavičius Komanda:FK Riešė
3 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL Taurė
Sezonas
FotoInformacija
Rimas Ramonas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Edas Lakavičius Komanda:VU MIF
0 1
Gustas Gutkovas Komanda:MSC
0 1
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Robert Šuškevič Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Raimond Klim Komanda:FK Tornado
0 1
Ihor Polovenchenkov Komanda:FK Dinamika
0 1
Eduardas Tučinskis Komanda:FK Rytas
0 1
Giedrus Šablinskas Komanda:El Dorado
0 1
Ugnius Vainevičius Komanda:FK Alytis
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: