2018-09-05

Būsimų A ir B divizionų turo anonsas: kova dėl medalių tampa vis aršesnė

Ketvirtadienį 22 MFL komandos vėl išbėgs į aikšteles ir sužais dar vieno turo rungtynes. A diviziono komandų lauks 11-ojo turo mačai, o B diviziono ekipos žais 15-ojo turo rungtynes. Abiejuose divizionuose laukia tikrai įdomių akistatų, o apie viską plačiau ir aiškiau – anonse.


A diviziono 11-ojo turo rungtynės:




Data Laikas Šeimininkai Svečiai
Stadionas


2018-09-06 19:30:00 SKK Oniksas VFM I "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 19:30:00 FK Spartakas El Dorado II "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 20:30:00 FC IndEx Eagle Team - Žibintas I "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 20:30:00 FK Riešė FK Fortitudo II "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 21:30:00 Western Union FK Rytas I "Fanų" ketvirtis


Centrinė dvikova. Šįkart centrinės dvikovos rolėje atsidūrė FC „IndEx“ ir „Eagle Team - Žibintas“ mūšis. Šį sezoną komandos jau buvo susitikusios ir tada „IndEx“ sugebėjo išplėšti lygiąsias 4:4. Už šias lygiąsias „Eagle Team“ norėtų revanšo, o „IndEx“ ekipa parodyti, kad gali su „Ereliais“ sužaisti ne tik lygiosiomis, bet ir juos įveikti.


Praėjusiame ture „IndEx“ pagaliau pasiekė pergalę po ilgos pertraukos ir 5:3 palaužė FK „Spartako“ komandą bei šiose rungtynėse įmušė savo 500-ąjį įvartį MFL pirmenybėse. Komandos nuotaikos po šio mačo buvo tikrai geros, ko negalime pasakyti apie „Eagle Team“. Ši komanda praėjusią savaitę neįveikė „Western Union“ ekipos ir su ja sužaidė lygiosiomis 4:4.




„Eagle Team“ nori kuo greičiau sugrįžti į pergalių kelią, bet tai padaryti nebus lengva, kadangi komandai dėl geltonų kortelių negalės padėti puolėjas Pavelas Pelakauskas, o komandos kapitonas Aleksandras Dergačiovas išvyksta ir Lietuvoje nebus tris savaites.


Tai žino „IndEx“ ekipa, kuri tai laiko pranašumu. Komandos kapitonas Eduardas Grudinskij prieš šį mačą išsakė save mintis ir tai, kokio žaidimo tikisi.


„Varžovas laukia tikrai stiprus! Tačiau nenoriu nuvertinti savo komandos! Praeitose rungtynėse mes ištraukėme lygiąsias su jais. Jei ir šį kartą sužaisime gerai, tai mes turime visus šansus. Kiek žinau, dėl kortelių negalės dalyvauti vienas jų lyderių Pavelas Pelakauskas, o mums tai tikrai geros naujienos Galvoti daug apie tai negalvoju, reikia tiesiog gerai susirinkti, gerai sužaisti ir tiek. Kaip pasiseks – pažiūrėsim. Kamuolys apvalus“, – futbolo aksiomomis kalbėjo E. Grudinskij. 


„Tikiuosi tikrai sunkių, kovingų rungtynių. Norint išplėšti iš Erelių nors tašką, reikia kovoti dėl kiekvieno kamuolio ir kiekvieno aikštės centimetro. Aišku, mes norime taškų ir kovosim dėl jų“, – pareiškė „IndEx“ kapitonas.


„Varžovas techniškas ir ganėtinai greitas, taigi, manyčiau, kontroliuos kamuolį ir žais pirmu numeriu. Mes, aišku, lauksime ir ginsimės. Lauksime varžovų klaidų, klaidelių, kurias bandysime paversti įvarčiais, o čia jau dar vienas klausimas kaip seksis su realizacija. Jei pavyks apsiginti, manau, pavyks ir įmušti. Laukiame ketvirtadienio ir žiūrėsime“, – užbaigė E. Grudinskij.


„Eagle Team“ vadovas Aleksandras Dergačiovas prieš šį mačą atskleidė apie savo išvyką ir taip pat prakalbo apie taktikas. „Erelių“ kapitonas atspėjo, kad „IndEx“ ketina remtis kontratakomis ir atiduos jiems iniciatyvą.


„Žaisime su „IndEx“, kurie pirmajame rate atėmė iš mūsų taškus. Kiek teko girdėti, „IndEx“ pasistiprino ir jų puolimas gali kelti problemų. Kaip bebūtų, patys stengsimės surinkti kuo stipresnę sudėtį ir kovoti su jais“, – sakė A. Dergačiovas.


„Labai gaila, nes jau pirmose antrojo rato rungtynėse praradome 2 taškus ir mūsų vyrukus reikia užvesti kiekvienose rungtynėse. Tačiau šįkart manęs jau nebus ir viską reikės palikti likimo valioje bei duoti vyrukams šansą įrodyti, kad mūsų komandai nereikalingas tas žmogus, kuris kritikuoja ir pataria meistrams iš šono. Manęs nebus net 3 ketvirtadienius iš eilės. Žiūrėsime, kiek iš galimų 9 taškų jie praras“, – šypsodamasis pridūrė A. Dergačiovas.


„Žinau, kaip žaidžia „IndEx“ ir manau, kad jie atiduos mums iniciatyvą bei stengsis kontratakuoti, ką darė ir pirmose rungtynėse. Galvoju, kad mums nereikėtų įsivelti į tokį žaidimą, reikės pagalvoti, kaip primesti jiems mūsų žaidimą“, – užbaigė „Eagle Team“ vadovas.


Ar pavyks „Rytui“ atsitiesti po pralaimėjimo? FK „Rytas“ praėjusią savaitę kiek netikėtai 3:4 nusileido SKK „Onikso“ komandai ir užleido lyderės rolę.


Šis pralaimėjimas „Ryti“ komandai buvo labai skaudus, tačiau komandos vadovas Olegas Miasniankinas daro viską, kad jo komanda atsigautų ir prieš „Western Union“ sužaistų puikias rungtynes. Praėjusį kartą „Rytas“ turėjo pavargti, bet WU įveikė rezultatu 5:4. Tada „Western Union“ garbę gynė Ignas Griškonis, kurio šįkart dėl geltonų kortelių nebus.


Visgi „Rytas“ per daug apie savo būsimus varžovus negalvoja ir labiau koncentruojasi į savo pačių žaidimą. 


„Bandysime diktuoti savo žaidimo sąlygas ir į juos nežiūrėti. Nemanau, kad jie kažkuo mus nustebins. Su komanda pasišnekėjome – viskas gerai, pralaimėjimą jau pamiršome, todėl stengsimės gerinti žaidimą ir sugrįžti į pergalių kelią“, – sakė O. Miasniankinas.


„Tiesa, „Eagle“ lengva prieš „Western Union“ nebuvo, todėl nemanau, kad mums bus lengva, bet stengsimės surinkti pačią stipriausią sudėtį ir laimėti“, – pabrėžė „Ryto“ veidas.


Sunkių rungtynių laukia ir „Western Union“. Šios ekipos vadovas Aurimas Andrulis pabrėžė, kad „Rytas“ jiems nėra itin gerai pažįstama komanda, bet apie jos galingumą galima spręsti vien pažiūrėjus į rezultatus, juk „Rytas“ ne tik pirmavo po pirmojo rato, bet šiais metais laimėjo ir MFL taurę.


„Laukia dar vienos sunkios rungtynės, bet kaip ir prieš kiekvienas rungtynes, bandysime išplėšti taškų iš varžovų. Tiesa, varžovas mums nėra visiškai pažįstamas, bet sprendžiant iš pirmojo rato rezultatų, laukia įtempta kova“, – kalbėjo A. Andrulis.


Ar trys taškai „El Dorado“ ekipai garantuoti? Vieni galbūt gali sakyti „taip“, kiti - „ne“ ar „nežinau“. Nuomonių yra visokių, bet „El Dorado“ tikrai yra būsimo mačo favoritas, kadangi šiuo metu pirmoje vietoje esanti komanda žais prieš paskutinę vietą užimančią FK „Spartako“ ekipą. Šias komandas skiria jau 18 taškų, o pirmąsias tarpusavio rungtynes „El Dorado“ laimėjo 7:0.


Žinoma, „Spartakas“ pasistiprino vasaros metu, o prieš „IndEx“ sugebėjo sužaisti tikrai neblogą atkarpą, bet prieš „El Dorado“ neblogų atkarpų neužtenka – gerai reikia žaisti visas rungtynes.


Tuo jau buvo galima įsitikinti praėjusiame ture, kur FK „Riešė“ sužaidė puikų pirmą kėlinį ir pirmavo 2:0, tačiau antrajame kėlinyje Nikita Juščenko pelnė „hat-tricką“ ir „El Dorado“ šventė pergalę rezultatu 3:2, taip pakildami į pirmą vietą.


Tąkart sausiems išlipti pavyko, todėl šįkart „El Dorado“ stengsis net nepriartėti prie vandens ir iškovoti dar vieną užtikrintą pergalę.


Komandos vadovas Martynas Rašinskas jau buvo minėjęs, kad sezonas yra ilgas ir rimtai nusiteikti reikia kiekvienoms rungtynėms. Dabar „El Dorado“ pirmauja, rytoj gali jau būti antri, bet prieš „Spartaką“ jie tikrai žais visa jėga bei sieks tik pergalės.


„Žinoma, kad norime pergalės, bet niekada negali žinoti, kaip viskas klostysis. „Eagle Team“ ir „Rytas“ jau prarado taškų, arti to buvome ir mes, todėl niekada negali būti garantuotas, kad laimėsi. Bus sunku“, – sakė M. Rašinskas.


Pats „Spartakas“ šiam sezonui kelia tikslą nebūti paskutiniais ir surinkti daugiau taškų nei per pirmąjį ratą. Prieš „El Dorado“ tuos taškus surinkti bus be galo sunku ir turbūt tai supranta visa „Spartako“ komanda.


Kam šįkart pavyks išlaikyti persvarą iki galo? Šį klausimą galime kelti prieš FK „Riešės“ ir FK „Fortitudo“ rungtynes. Abi komandos praėjusiame ture pirmavo dviejų įvarčių persvarą, tačiau ją iššvaistė ir patyrė nesėkmes. „Fortitudo“, kuri 5:3 pirmavo prieš VFM, galiausiai pralaimėjo 5:7, o „Riešė“, 2:0 pirmavusi prieš „El Dorado“, pralaimėjo 2:3.


Abi komandos šįkart norės pirmauti ir po finalinio teisėjo švilpuko, o kol kas tai tarpusavio dvikovose dažniau daro „Riešė“. Jau šiame sezone Stanislovo Danisevičiaus auklėtiniai 7:2 įveikė „Fortitudo“ komandą, bet tai buvo dar balandžio mėnesį.


Nors vasarą „Fortitudo“ nesitreniravo, tačiau komandos gretas papildė keli nauji žaidėjai, kurie įnešė šviežio kraujo ir tai pasimatė prieš VFM. Tada komandai tiesiog pritrūko jėgų, nes „Fortitudo“ žaidė be keitimų, o taip gali būti ir šįkart.


„Riešė“ visada turi ilgą atsarginių suolelį, todėl tai bus vienas iš šios komandos ginklų ir šiose rungtynėse. Būtent tai pripažįsta ir pati „Fortitudo“ komanda ir jos vadovas Gabrielius Butkevičius.


„Su „Rieše“ niekada lengva nebūna, o pastarųjų metų statistika mums – negailestinga. „Rieše“ taip pat turi ilgą suoliuką ir tai tikrai padeda, bet „Fortitudo“, kaip visada, kovos iki galo“, – sakė G. Butkevičius.


Ar „Onikso“ pergalė prieš lyderius nebuvo atsitiktinumas? Galbūt kažkas to klausė po SKK „Onikso“ pergalės prieš FK „Rytas“ ekipą, o atsakyti į šį klausimą galės pats „Oniksas“, jau šį ketvirtadienį žaisdamas prieš VFM komandą.


VFM ekipa, sugebėjusi 7:5 nugalėti FK „Fortitudo“, dabar turi 19 taškų ir nors dar yra ketvirtoje vietoje, ją nuo antros pozicijos skiria vos du taškai. Taigi, šis mačas VFM ekipai bus puiki proga dar labiau priartėti prie prizinių vietų, o „Oniksas“ savo ruožtu stengsis antrajame rate susirinkti kuo daugiau taškų, kuriuos barstė per pirmojo rato mačus.


Praėjusią savaitę VFM nesužaidė labai stabilių rungtynių ir tik mačo pabaigoje išplėšė pergalę. Panašus scenarijus vyko ir pirmojoje šių komandų tarpusavio dvikovoje, kai „Oniksas“ pirmavo 3:0, bet pergalę 4:3 šventė būtent VFM.


Tai puikiai prisimena „Onikso“ vadovas Edvardas Ruskan, kuris stengsis įkvėpti savo žaidėjus nekartoti praeities klaidų ir neutralizuoti varžovų puolimą.


„Žaisime prieš VFM. Mes nuo pirmų tarpusavio rungtynių pirmame rate žinome, kad  žaisdamas su VFM ir pirmaudamas 3 įvarčiais, dar nesi tikras, kad laimėsi. Dešimtajame ture tuo įsitikino ir „Fortitudo", todėl mano mintys panašios – progų turės abi komandos, klausimas, kaip mums seksis stabdyti jų pozicinį puolimą ir, žinoma, visą tai dar priklausys ir nuo to, kokį sąstatą turėsime tą dieną. VFM patinka pulti ir laikyti kamuolį, manau, jie tą ir darys“, – savo įžvalgomis pasidalino E. Ruskan.

 


B diviziono 15-ojo turo rungtynės:




Data Laikas Šeimininkai Svečiai
Stadionas


2018-09-06 19:30:00 FK Valčiūnai FK Polivektris III "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 19:30:00 FK Volcano WorldOne United IV "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 20:30:00 FC Funk Soul Brothers FK Barbakanas III "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 20:30:00 FK Eksperimentas FC Žalia Raudona IV "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 21:30:00 FK Alytis VSG United III "Fanų" ketvirtis


2018-09-06 21:30:00 FK Rotalis MSC - Hilltown II "Fanų" ketvirtis


Centrinė dvikova. Penkioliktojo turo centrine dvikova išrinkome FK „Valčiūnų“ ir FK „Polivektrio“ komandų mūšį. „Polivektris“ šį sezoną dar nėra patyręs pralaimėjimo ir laimėjo visus 14 mačų, o „Valčiūnai“ paskutiniu metu demonstruoja gerą žaidimą ir yra pakylime. Tas pakylimas prasidėjo dar prieš vasaros pertrauką, kai komanda laimėjo tris paskutines rungtynes. Šią pergalių seriją klubas pratęsė ir po pertraukos bei praėjusiame ture 4:2 nugalėjo FK „Eksperimento“ komandą.

 

Taip „Valčiūnai“ jau surinko 23 taškus ir yra penktoje vietoje, nuo to pačio „Eksperimento“ atsilikdami tik 2 taškais. Komandos saugas Algirdas Vitkauskas buvo sakęs, kad per antrą sezono dalį klubas stengsis pakovoti dėl medalių, o sugebėjus pirmiems įveikti „Polivektrį“, būtų pateiktas rimtas pareiškimas.



 

Tiesa, komandos vadovas Dainius Perednis per daug apie šias rungtynes negalvoja ir su komanda tiesiog stengsis žaisti savo žaidimą bei įkrėsti diviziono lyderiams.

 

„Prieš rungtynes savo galvą pravalėme nuo minučių ir apie nieką negalvojame. Kaip bus – taip bus. Žinome, kad žaisime prieš lyderį ir tikimės sunkių rungtynių, bet bandysime jiems pasipriešinti“, – teigė D. Perednis.

 

Norai yra norai, bet neaišku ar „Valčiūnams“ pavyks pasipriešinti „Polivektrio“ komandai, kuriai klubas pirmąjį tarpusavio mačą pralaimėjo 3:8. Pats „Polivektris“ jau buvo sakęs, kad norėtų šiame sezone ne tik triumfuoti B diviziono pirmenybėse, bet ir pasiekti kokį tai rekordą, pavyzdžiui laimėti visus žaistus mačus.

 

Kaip sakė „Polivektrio“ vadovas Valentinas Baranovskij, komanda prieš kiekvienas rungtynes nori laimėti.

 

„Mes į kiekvienas rungtynes atvykstame galvodami tik apie pergalę. Per daug apie varžovus negalvojame, tiesiog žaidžiame savo malonumui, o tai atneša rezultatus“, – sakė V. Baranovskij.

 

Ar MSC sugebės dar kartą visus nustebinti? „MSC – Hilltown“ yra viena stipriausių diviziono komandų, bet daug kas nustebo, kai pirmoje sezono dalyje MSC sugebėjo 2:1 pranokti FK „Rotalio“ komandą. Tad „Rotalis“ dominavo aikštėje, bet puikus vartininko žaidimas leido MSC ekipai kovoti, kuri išnaudojo kelis savo šansus ir šventė pergalę.

 

Rytoj komandos ir vėl susikaus ir MSC tikisi panašių rungtynių – „Rotalio“ dominavimo aikštėje. Taip būti ir turėtų tik vėl viskas priklausys, kaip „Rotaliui“ pavyks realizuoti savo progas. Atrodo, kad po to minėto pralaimėjimo „Rotalis“ jau atsigavo ir beveik visas savo rungtynes (išskyrus su „Polivektriu“) sužaidė rezultatyviai.

 

Praėjusiame ture „Rotalis“ 6:3 įveikė „WorldOne United“ komandą, o MSC savo ruožtu 5:2 palaužė „Žalia Raudona“ pasipriešinimą. MSC vadovas Adomas Kripas, kuris su komanda norėtų užimti bent jau trečią vietą, po keturiolikto turo rungtynių sakė, kad panašaus žaidimo jis tikisi ir mače su „Rotaliu“, tik dominuojančios ekipos vaidmenyje jau bus būtent „Rotalis“, o jų komandai teks daug gintis.

 

„Bus sunku. „Rotalis“ pasikeitęs ir tarp to, kas buvo pirmajame rate ir dabar – didžiulis skirtumas. Manau, kad varžovai būsimose rungtynėse nuolatos atakuos, o mes būsime sulindę į gynybą ir ieškosime savo progų“, – sakė A. Kripas.

 

Ar „Eksperimentas“ atsigaus po patirtos nesėkmės? Ją klubas patyrė jau prieš minėtus FK „Valčiūnus“, kuriems nusileido 2:4. Ši nesėkmė leido kiek pabėgti trečioje vietoje esančiam „MSC – Hilltown“ klubui, todėl „Eksperimentui“ reikia pergalės, norint prisivyti varžovus, kurie, realu, kad gali prarasti taškus, žaisdami prieš „Rotalį“.

 

Atrodo, kad šansai iškovoti pergalę „Eksperimento“ komandai tikrai yra, juk jie žais prieš FC „Žalia Raudona“ komandą, kurią per pirmąjį ratą nugalėjo net 10:4. Visgi per tą laiką „Žalia Raudona“ smarkiai pasikeitė – patobulėjo jų žaidimas. Tai supranta ir „Eksperimento“ vadovas Stasys Kvietkauskas. Nors jis žino, kad jo komanda yra favoritė, varžovų nuvertinti tikrai neketina.

 

„Žaisime su „Žalia Raudona“, o mintys prieš rungtynes – dviprasmiškos. Pagal turnyrinę lentelę varžovas lyg „silpnesnis“, bet ta favorito etiketė, manau, mums tik trukdys. Manau, kad priešininkai bandys įrodyti savo vertę, o mums reikėtų išlikti budriems ir kovingiems iki paskutinio teisėjo švilpuko!, – teigė S. Kvietkausas.

 

„Žalia Raudona“ ekipa praėjusią savaitę 2:5 pralaimėjo „MSC – Hilltown“ klubui. „Žalia Raudona“ vadovas Ignas Stasevičius žino, kad jo ekipai dar reikia sunkiai dirbti, norint įkrėsti lyderių ekipoms, bet prieš „Eksperimentą“ jie tikrai nežengs į aikštę iš anksto pralaimėję. „Žalia Raudona“ tikrai kovos dėl pergalės.


„Reikia daugiau dirbti treniruotėse,kad būtų galima galvoti apie pergalę. Mes sunkiai dirbame, treniruojamės ir nors žinome, kad prieš „Eksperimentą“ lengvą nebus, tačiau sieksimė pergalės“, – sakė I. Stasevičius.


Ar geras žaidimas atneš rezultatą? Praėjusiame ture „VSG United“ komanda liko nusivylusi rezultatu, bet ne savo žaidimu. VSG 1:2 pralaimėjo FK „Barbakano“ komandai, kuri pergalingą įvartį pelnė paskutinę minutę po kampinio.

 

Tai buvo nemenkas smūgis VSG komandai, tačiau atsitiesti ji stengsis jau šiame ture prieš FK „Alytis“ klubą. Alytiškiai praėjusiame ture 2:8 nusileido FK „Polivektriui“, bet bent jau pirmąjį kėlinį sužaidė garbinai ir kaip lygūs su lygiais.

 

Naujokais pasipildęs „Alyčio“ klubas į savo žaidimą įnešė naujų aspektų, bet komandai kol kas dar trūksta ištvermės ir tai parodė praėjusi savaitė.

 

„VSG United“ stengsis tuo pasinaudoti ir mano, kad jei jie žais taip pat, kaip prieš „Barbakaną“ tik geriau realizuos susikurtas progas, jiems tikrai pavyks laimėti. Jie tą jau buvo padarę sezono pradžioje, kai „Alytį“ įveikė rezultatu 2:1.


„Jei žaisime taip pat gerai, kaip ir praėjusiame mače, tai turime laimėti. Turime visus reikiamus resursus tai padaryti, todėl svarbiausia teisingai juos išnaudoti“, – sakė VSG vadovas Michailas Rukinas.


„Alytis“ yra gera, jauna komanda ir lengva iškovoti 3 taškus tikrai nebus, bet mes tikimės laimėti“, – pridūrė M. Rukinas.

 

Ar FK „Barbakanas“ gali tikėtis antrosios pergalės iš eilės? Prieš vasaros pertrauko to turbūt negalėtume klausti, kadangi komanda pralaimėjo net 7 rungtynes iš eilės. Visgi praėjusiame ture tą pralaimėjimų seriją klubas nutraukė ir paskutinę minutę 2:1 įveikė „VSG United“ klubą.

 

Ši pergalė tikrai pradžiugino „Barbakano“ komandą ir ji tikrai norėtų laimėti antrą kartą iš eilės, bet FC „Funk Soul Brothers“ yra pasiruošę tam sutrukdyti.

 

Praėjusiame ture FSB 3:1 nugalėjo FK „Volcano“, o prieš „Barbakaną“ nori parodyti visą savo jėgą. Praėjusį tarpusavio mačą „Funk Soul Brothers“ laimėjo 5:3, o šįkart norėtų sužaisti dar geriau.

 

„Laukia dar vienos geros rungtynės, kur turėsime save parodyti jau pilna jėga. Svarbiausia žinoti tai, ką turime daryti ir sužaisti ramiai, be panikos“, – teigė FSB vadovas Igoris Saksonovas.


„Iš varžovo tikimės greitų kontratakų su ilgais perdavimais, bet mes pasistengsime padaryti viską, kad varžovas kapituliuotų“, – užbaigė I. Saksonovas.


Likusi dvikova. Likusi penkioliktojo turo dvikova įvyks tarp FK „Volcano“ ir „WorldOne United“ klubų. Abi komandos pralaimėjo praėjusias rungtynes – „WorldOne United“ 3:6 nusileido FK „Rotaliui“, o „Volcano“ 1:3 pralaimėjo „Funk Soul Brothers“ ekipai.

 

„Volcano“ šį sezoną dar yra be pergalių, nors apie jas klubas po vasaros jau galvoja. Komanda sulaukė kelių naujokų, kurie pagyvino jos žaidimą. Klubas dabar turi ilgesnį suolą ir tai gali tikrai padėti, bet favoritas vis tiek yra „WorldOne United“ klubas, kuris laimėjo  praėjusią tarpusavio akistatą rezultatu 4:3.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FC Žalia Raudona110062+43
2FK Fortitudo110064+23
3FK Dinamika110042+23
4FK Alytis00000000
5FM Vilniaus Vytis00000000
6El Dorado00000000
7FK Eagle Team - Setaltas00000000
8FK Grija100146-20
9VU MIF100124-20
10VRFM100126-40

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 1

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:1
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:1
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
2 Varžybų:1
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
2 Varžybų:1
Daniel Gunevič Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Dovydas Grėbliūnas Komanda:VU MIF
1 Varžybų:1
Tomas Kaziukevičius Komanda:FK Fortitudo
1 Varžybų:1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
1 Varžybų:1
Deividas Maculevičius Komanda:FK Fortitudo
1 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: