2019-04-10

III-ojo turo anonsas: A divizione – nepralaimėjusių komandų akistata, B divizione – ryžtingi norai atimti taškus

Balandžio 11 diena. Dar vienas ketvirtadienis ir dar vienas MFL turas. Šįkart tai bus trečiasis turas, todėl komandos dar tik įgauna pagreitį ir noras laimėti tik dar labiau auga. Apie būsimas trečiojo turo rungtynes – pateiktame anonse!

 

Pirmoji banga (19:40)



Trečiąjį turą pradės komandos, kurios A divizione laimėjo abejas žaistas rungtynes – tai „Eagle Team - Žibintas“ ir FC „IndEx“. Praėjusią savaitę „IndEx“ pasirodė puikiai ir 4:1 sutriuškino FK „Ryto“ klubą, o „Eagle Team“ dėka Mariaus Linkevičiaus „hat-tricko“ 3:2 įveikė „Onikso“ ekipą.


Praėjusiame sezone tarpusavio akistata kartą pasibaigė lygiosiomis 4:4, o rugsėjo mėnesį „Eagle Team“ šventė pergalę rezultatu 8:2.


Visgi mačas su „Rytu“ parodė, kad „IndEx“ nurašyti tikrai negalime. Komanda garantuotai sieks išlaikyti tokį savo žaidimą, kurio pagrindiniu varikliu yra disciplina gynyboje ir greitos kontratakos.


Tai puikiai supranta ir būsimi jų varžovai „Eagle Team“. Komandos vadovas Aleksandras Dergačiovas laukia sunkių rungtynių, todėl „Ereliai“ ir vėl ketina didesnį dėmesį skirti savų vartų saugumui bei tikėsis pasinaudoti varžovų klaidomis.


„Laukiame korektiškų ir itin sunkių rungtynių su dabar gerą atkarpą išgyvenančiu „IndEx“. Jie visai neseniai laimėjo SFL pirmenybių 7x7 B divizioną (su kuo juos norime pasveikinti). MFL’e jie pasiekė dvi pergales iš dviejų galimų ir ne prieš bet ką, o prieš legendinį „Spartaką“ ir „Rytą“, o tai tikrai parodo jų pajėgumą. Tačiau įžvelgiame ir teigiamą pusę – kaip rodo du paskutiniai mačai, jie dar neišmoko nepraleisti įvarčių, kuo mes bandysime maksimaliai pasinaudoti, pridengiant savus vartus“, – kalbėjo A. Dergačiovas.


„Rungtynių tvarkaraštis mums padiktavo 5 laiptų prošvaistę: WU, „Oniksas“, „IndEx“, „Maracana“ ir „Rytas“. Žiūrint į praeitų metų rezultatus, tai augančioji kreivė, todėl žiūrėsime, kaip mums seksis ir ar nebus taip, kad palipus du laiptelius į viršų reikės 1 žengti atgal“, – užbaigė „Eagle Team“ vadovas.


Vienose rungtynėse susitiks abu mačus laimėjusios, kitose – abu pralaimėjusios. Antrosios A diviziono rungtynės ketvirtadienį įvyks tarp „Western Union“ ir FK „Fortitudo“ komandų.


Nors abi komandos ir pralaimėjo abejas žaistas rungtynes, iš antrojo turo geresnį įspūdį paliko WU. Jie sugebėjo gerokai patampyti nervus MFL čempionams „El Dorado“, kurie tik antrajame kėlinyje palaužė varžovus ir laimėjo 4:2. Tuo metu „Fortitudo“ savojo žaidimo dar ieško ir abu mačai pralaimėti buvo gan dideliu skirtumu. Paskutinėse rungtynėse juos 8:2 įveikė „Maracana“ ekipa.


„Norėčiau tik paminėti, kad kaip ir kiekvienais metais, mums prireikia truputį laiko, kol priprantame prie naujos dangos, kol visi žaidėjai įgauna sportinę formą. Dar laukiame keleto žaidėjų pastiprinimo ir tada būsime pajėgiausios sudėties. Šįkart mūsų lauks „Fortitudo“. Ši komanda mums pažįstama. Iš praeitų metų prisimename, kad jie turėdavo problemų susirinkti į anksčiausias rungtynes, tai žiūrėsime, kaip bus šį ketvirtadienį“, – sakė WU vadovas Aurimas Andrulis.


Praėjusiame sezone abi komandos tarpusavio mačuose pasidalino po pergalę. „Fortitudo“ laimėjo 1:0, o „Western Union“ – 5:3. Šįkart nugalėtoją spėti ir vėl sunku, bet tikriausiai viskas priklausys nuo to, kaip ir sakė A. Andrulis, kokią sudėtį komandos turės.


Tuo metu B divizione naujokai SFK „Novovileisk“ sieks savo pirmųjų taškų prie FSB „Zenito“ ekipą. Praėjusią savaitę „Zenitas“ pasirodė puikiai ir 4:0 nugalėjo „Valčiūnus“, todėl jų tikslas bus išlaikyti šią sportinę formą.


„Novovileisk“ ekipai, kuri 1:3 pralaimėjo „Barbakanui“ antrojo turo rungtynėse, tai bus dar vienas nepažįstamas varžovas, bet jų patirties bagažas auga ir tikrai pasipildys ir po šių rungtynių.


„Sieksime pergalės! Prieš „Zenitą“ į aikštę žengsime dar labiau motyvuoti. Ūpo kovoti tikrai nesame praradę“, – ryžtingai prieš dvikovą kalbėjo „Novovileisk“ vadovas Marek Rasinskij.


Tuo metu „Zenito“ vadovas Mark Bogdevič prieš šią akistatą jautėsi labai užtikrintai ir net prognozavo, kad jo komanda įmuš mažiausiai penkis įvarčius.


„Zenito“ Orakulas pranašauja, kad naujokų vartai bus išpurtyti ne mažiau penkių kartų ir „Zenitas“ po trečio turo pakils į penktą vietą“, – prognozes pateikė M. Bogdevičius, todėl bus labai įdomu pamatyti ar jos išsipildys.


Dar kitose rungtynėse į aikštę žengs FK „Barbakanas“ ir FK „Volcano“. Šioje poroje taip pat galime įžiūrėti favoritą – tai futbolo profesionalų vedamas „Barbakanas“, kuris kol kas laimėjo abejas rungtynes ir per jas praleido tik du įvarčius.


Jiems teks susigrumti su „Volcano“ ekipa, kuri praėjusią savaitę neturėjo šansų prieš „Eksperimentą“ ir pralaimėjo 0:5.


Praėjusiame sezone „Barbakanas“ vieną kartą 4:1 nugalėjo „Volcano“, bet antrą kartą sužaidė lygiosiomis 2:2. Nepralaimėti „Volcano“ norėtų ir šįkart.


„Žaisime su „Barbakanu“ , kurie po 2 turų surinko 6 taškus ir praleido tik 2 įvarčius. Bus sunku, bet labai norisi sužaisti garbingai ir nepralaimėti“, – prieš rungtynes teigė „Volcano“ vadovas Tomaš Derkač.


Tuo metu „Barbakanas“ apie savo favorito statusą kalbėti nenori ir labiau pabrėžė tai, kad šiose rungtynėse jie tiesiog sieks pasikrauti teigiamos energijos, kuri atvestų prie teigiamo rezultato.


„Tikimės gerų emocijų ir teigiamo rezultato“, – trumpai ir aiškiai pasakė „Barbakano“ vadovas Romualdas Laurinavičius.


Antroji banga (20:40)


 

Turo pusiaukelė prasidės kova tarp praėjusio sezono čempionų „El Dorado“ ir paskutinėje vietoje likusio „Spartako“. Praktiškai identiška situacija yra ir šiame sezone po dviejų turų  – „El Dorado“ iškovojo visus galimus taškus, o „Spartakas“ dar jų neturi.


Praėjusią savaitę „Spartakas“ net 1:5 pralaimėjo „Riešei“, o „El Dorado“ tik po atkaklios kovos 4:2 palaužė „Western Union“.


Galime neabejoti, kad šįkart „El Dorado“ tikrai nenuvertins varžovo, nors jį praėjusiame sezone du kartus įveikė užtikrintai (6:2 ir 8:2).


„Tikiuosi, kad du kartus ant po pačio grėblio nelipsime. Tikiuosi, kad ateisime motyvuoti ir žaisime drausmingai. Nenoriu matyti tokio žaidimo, kokį demonstravome prieš „Western Union“, – teigė „El Dorado“ kapitonas Martynas Rašinskas.


Turbūt didesnė intriga bus kitose A diviziono rungtynėse, kur vienas kito iššūkį priims „Maracana“ ir SKK „Oniksas“.


Komandų nuotaikos prieš trečiąjį turą gan skirtingos. „Maracana“ iškovojo didžiausią savo sezono pergalę, 8:2 sutriuškindami „Fortitudo“, o „Oniksas“ suteikė rimtą kovą „Eagle Team“, bet galiausiai pralaimėjo jiems 2:3.


Praėjusiame sezone abu tarpusavio mačus laimėjo „Maracana“ (4:3 ir 7:2), todėl komanda sieks išlaikyti šią tendenciją ir demonstruoti tokį žaidimą, kokį jie rodė prieš „Fortitudo“.


Favoritu „Maracaną“ laiko ir pats „Oniksas“, tačiau jie ir vėl pasistengs žaisti savąjį žaidimą ir mėgautis savo jubiliejiniais dešimtaisiais metais.


„Maracana“ šį sezoną pasipildė dar keliais žaidėjais, kurie ragavo profesionalo duonos, todėl mums tikrai bus be galo sunku ir, žinoma, jie yra šių rungtynių favoritais, o mes žaisime savo malonumui, nes šiemet švenčiame klubo 10 metų jubiliejų ir kiekvienos rungtynės privalo būti maža švente“, – teigė „Onikso“ vadovas Edvardas Ruskan.


B divizione pirmaujantis FK „Eksperimentas“ sieks į savo sąskaitą įsirašyti dar tris taškus ir pasiekti revanšą prieš FC „Žalią Raudoną“.


Praėjusiais metais pirmąjį tarpusavio mačą „Eksperimentas“ laimėjo 10:4, bet atsakomąsias rungtynes gan netikėtai pralaimėjo 1:3. Tas pralaimėjimas ilgam įstrigo „Eksperimento“ galvoje, todėl vieni iš B diviziono favoritų bandys tą prisiminimą pašalinti pergale ketvirtadienio mače, kuriame nežais „Žalia Raudona“ gynėjas Ignas Stasevičius, gavęs raudoną kortelę praėjusiame ture.


„Žaisime prieš „Žalią Raudoną. Bus labai įdomu sužaisti prieš šią komandą, kuri irgi atsinaujino keliais žaidėjais. „Žalia Raudona" tikrai lengvai neatiduos 3 taškų, bet mes sieksime revanšo už praėjusį sezoną ir pasistengsime šiame sezone atgauti tuos 3 taškus“, – teigė „Eksperimento“ žaidėjas Edvin Moroz.


„Žalia Raudona“, savo ruožtu, taip pat sieks pergalės. Jos skonį jie pajuto jau praėjusiame ture, kuomet 3:2 įveikė „WorldOne United“, bet šiame mače tai padaryti turėtų būti gerokai sunkiau.


„Eksperimentas“ yra gera komanda, prieš kurią reikia maksimalios koncentracijos. Visgi, mes pasirengę ir kovosime dėl pergalės“, – prieš šį mačą sakė žaisti negalėsiantis I. Stasevičius.


Likusios rungtynės 20:40 prasidės tarp SIGNALIZACIJA.LT ir FK „Valčiūnų“ komandų. „Signalizacijos“ kolektyvas per dvejas rungtynes turi jau 4 taškus, o „Valčiūnai“ kol kas jų neturi.


Panašu, kad geresnės formos yra „Signalizacija.lt“, praėjusią savaitę 2:2 sužaidę su MSC. Šįkart jiems jau padėti turėtų keli svarbūs futbolininkai, bet „Valčiūnai“ lengvos kovos duoti neketina, stengiasi žiūrėti tik į savo žaidimą ir pažada dėti visas pastangas.


„Žiūrime tik į save. Norime gerinti tarpusavio supratimą, nepykti vienas ant kito ir laukti visų žaidėjų prisijungiant. Su Dievo pagalba ir sportine Fortūna galime tikrai laimėti, bet tam reikės atiduoti 110 % savęs. Tada ir matysime rezultatą“, – kalbėjo „Valčiūnų“ vadovas Dainius Perednis.


Trečioji banga (21:40)



Trečiojo turo pabaiga prasidės įdomiomis A diviziono rungtynėmis. Vienoje aikštelėje FK „Rotalis“ susigrums su FK „Rytu“, o kitoje – FK „Riešė“ susikaus su FK „Polivektriu“.


Praėjusiame ture „Rotalis“ iškovojo savo pirmąją sezono pergalę, kuomet 2:1 įveikė „Polivektrį“, kuris vis dar yra be pergalės.


„Rytas“ tuo metu gan netikėtai 1:4 pralaimėjo FC „IndEx“ klubui, o FK „Riešė“ šventė pergalę 5:1 prieš „Spartaką“.


A diviziono pergalės skonį pajutęs „Rotalis“ jo nori paragauti dar kartą. Komandos vadovas Dainius Riškus prieš šį mačą trumpai sakė: „Iš šių rungtynių norime gerų emocijų ir pergalės“.


Gerų emocijų „Rytas“ gal ir gali pažadėti, bet pergalės jie taip lengvai atiduoti neketina.


„Rytas“ sieks atsitiesti po patirto pralaimėjimo „IndExui“, o komandos vadovas Olegas Miasniankinas tikino, kad tas pralaimėjimas tikrai jų neišmušė iš vėžių ir jie bus pasirengę kovoti.


Tiesa, Olegui reikės surasti tinkamą sudėtį rungtynėms, nes kol kas jis dar to nėra padaręs.


„Vis dar ieškome savo optimalios sudėties. Prieš „IndEx“ pasirinkome ne pačią teisingiausią sudėtį, todėl reikės stengtis tai ištaisyti prieš „Rotalį“. Galiu pažadėti, kad tikrai kovosime dėl pergalės“, – teigė O. Miasniankinas.


Kaip jau rašėme, kitoje aikštėje susigrums iki šiol tarpusavyje dar nežaidusios „Riešės“ ir „Polivektrio“ klubai. Pirmajame ture „Riešė“ sužaidė lygiosiomis su „Rotaliu“, o „Polivektris“ jiems pralaimėjo (1:2) antrajame ture. Remiantis logine seka, „Riešė“ turėtų nugalėti „Polivektrį“, bet pastarieji yra taip išsiilgę pergalių, kad gali tokią loginę seką pakasti po velėna. Prognozuoti sunku, bet nuo to ši dvikova tik dar įdomesnė.


Trečiasis turas B divizione taip pat bus užbaigtas įdomiais mačais. Vienas iš jų – vis dar be pergalių ir taškų esančių VU MIF ir „WorldOne United“ akistata.


Abejoms ekipoms tai bus puiki proga atidaryti savo taškų sąskaitą. Žinoma, „WorldOne United“ turi daugiau patirties, o ir pirmųjų savo taškų jie kol kas buvo arčiau, abu kartus pralaimėdami tik vieno įvarčio skirtumu. VU MIF kol kas dar bando pratintis prie mažojo futbolo, bet prošvaisčių jų žaidime tikrai yra ir galbūt „WorldOne United“ bus tas varžovas, prieš kurį jie gali pasiekti pergalę.


„Po dviejų pralaimėjimų nuotaikos įvairios, bet, manau, kad visi dabar yra dar labiau užsivedę ir pasiryžę atiduoti visas jėgas dėl palankesnio rezultato ir gražesnio futbolo bendru atžvilgiu“, – varžovams lengvų rungtynių nežadėjo „WorldOne United“ narys Titas Stasiulionis.


Trečiąjį turą papuoš B diviziono mačas tarp „Alyčio“ ir MSC. „Alytis“ laimėjo abejas žaistas rungtynes, o MSC praėjusią savaitę prarado pirmuosius taškus, sužaisdami 2:2 su „Signalizacija“.


Lygiosios jiems nėra svetimos ir su „Alyčiu“. Praėjusiame sezone abu tarpusavio mačai baigėsi būtent lygiosiomis – 2:2 ir 4:4.


Tačiau dabar MSC nori nutraukti šią tendenciją ir būti ta komanda, kuri pirmoji įveiks „Alytį“.


„Užtenka lygiųjų su „Alyčiu“ – sieksime pergalės!“, – ryžto balse tikrai nestokojo MSC vadovas Adomas Kripas.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado21200113627+10960
2FK Eagle Team - Setaltas21141611668+4843
3FK Dinamika21130811893+2539
4FK Fortitudo2192106165-429
5FK Alytis2183106585-2027
6FK Rytas2170146898-3021
7SFK Novovileisk21511564131-6716
8Prima Line21411651112-6113

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 21

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
54 Varžybų:20
Martynas Rašinskas Komanda:El Dorado
33 Varžybų:20
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
26 Varžybų:16
Artur Juchno Komanda:El Dorado
23 Varžybų:18
Arnoldas Čepkauskas Komanda:SFK Novovileisk
18 Varžybų:19
Povilas Malinauskas Komanda:FK Dinamika
18 Varžybų:14
Arnas Levonauskas Komanda:FK Fortitudo
16 Varžybų:13
Ignas Griškonis Komanda:FK Rytas
15 Varžybų:17
Arminas Lapinskas Komanda:FK Rytas
15 Varžybų:20
Lukas Vaičiūnas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
14 Varžybų:19

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Eduardas Tučinskis Komanda:FK Rytas
2 1
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
1 2
Meirūnas Olišauskas Komanda:FK Alytis
1 2
Mantas Miklaševičius Komanda:SFK Novovileisk
0 3
Dominik Bogdanovič Komanda:FK Rytas
1 1
Artur Ostrouch Komanda:SFK Novovileisk
0 2
Deividas Reimaris Komanda:El Dorado
0 2
Egidijus Grinis Komanda:Prima Line
0 2
Eimantas Skendelis Komanda:FK Rytas
0 2
Deividas Radžiūnas Komanda:Prima Line
0 2
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: