2020-06-22

B diviziono apžvalga: pilnai sužaistas turas ir trys visus taškus iškovojusios komandos

Prieš antrojo turo pradžią vylėmės, kad šįkart lietus turo nenutrauks ir visos komandos sužais savąsias rungtynes. Kaip tikėjomės, taip ir įvyko – buvo sužaistos visos penkios rungtynės, o ir įvarčių šįkart buvo daugiau. Apie tuos įvarčius, tikėtus ir netikėtus rezultatus bei ne tokius malonius dalykus – turo apžvalgoje.


B diviziono II-ojo turo rezultatai:


Eil.Nr. Turas Data Laikas Šeimininkai Svečiai Rezultatas Stadionas

13 2 2020-06-18 19:40:00 WorldOne United FK Riešė 4:3 III "Fanų" ketvirtis
14 2 2020-06-18 19:40:00 FC MTG FK Ąžuolas 3:3 IV "Fanų" ketvirtis
15 2 2020-06-18 20:40:00 FK Alytis FSB Zenitas 2:3 III "Fanų" ketvirtis
16 2 2020-06-18 20:40:00 MSC VU MIF 3:1 IV "Fanų" ketvirtis
17 2 2020-06-18 21:40:00 FC Žalia Raudona SFK Novovileisk 5:4 II "Fanų" ketvirtis


31. Šįkart per penkerias rungtynes komandos pelnė net 31 įvartį, o tai yra net 6,2 įvarčio per rungtynes. Turas buvo tikrai rezultatyvus, o ir įvarčių buvo tokių svarbių, kad be jų komandos nebūtų laimėjusios.

 

Trijulė. Po sužaistų dvejų turų abi pergales iškovojo trys komandos – tai FC „Žalia Raudona“, MSC ir FSB „Zenitas“. Būtent šios ekipos kol kas dalinasi pirmąsias vietas ir sėkmingiausiai pradėjo sezoną.


Nepradėjo. Tačiau minėtą trijulę gali dar pasivyti FK „Volcano“. Ši komanda dėl lietaus nesužaidė pirmojo turo rungtynių, o antrajame ture buvo ta komanda, kuri turėjo pailsėti. Taigi, kol kas „Volcano“ dar nepradėjo savo sezono, bet tai tikrai padarys ateinantį ketvirtadienį.


Atsipalaidavo. Labai permainingos rungtynės vyko tarp FC „Žalia Raudona“ ir SFK „Novovileisk“ klubų. „Novovilesk“ pirmi praleido įvartį, bet po to įsiveržė į priekį 4:2 ir dar 40 minutę pirmavo tokiu rezultatu.


Kaip rašė pats „Novovileisk“ klubas, tikėtina, kad jie per anksti atsipalaidavo, o „Žalia Raudona“ tuo pasinaudojo bei per 5 minutes įmušė tris įvarčius ir laimėjo 5:4, įsirašydami 6 taškus į savo sąskaitą.

 

Pralaimėjome, nes pirmaudami 4:2, per anksti atsipalaidavome. Kitą kartą nedarysime tokios pat vaikiškos klaidos. Kalbant apie patį žaidimą, tikrai nebuvome prastesni už varžovus. Kažkur nenubėgome, kažkur buvo techninio broko ir prastų sprendimų, bet tokios jau būna pirmos rungtynės po ilgos pertraukos. Kas liečia norą laimėti... tikriausiai priešininkai pergalės norėjo labiau. Būtent todėl nepasidavė, būtent todėl nubaudė. Sveikiname varžovus su tikrai galingu startu“, – rašė „Novovileisk“ klubas.


„Novovileisk“ ekipai šią pergalę apkartino ir trauma. Jaunausias komandos narys Justas Andruškevičius jau 10 minutę patyrė kelio traumą, o į aikštę atvyko net greitoji medicininė pagalba.




Apie šias rungtynes pakalbėjo ir „Žalia Raudona“ vadovas Sigitas Stasevičius: „Džiaugiamės rezultatu, bet, deja, šįkart nepavyko susiderinti žaidimo taktikos, buvo nesėkmingas gynybos planas. Pergalė, aišku, džiugina, bet kadangi žaidimo kokybė buvo tik patenkinama, tad turime ką tobulinti“.


„Kas labiausiai įsiminė iš šių rungtynių? Komandos dvasia ir draugiškumas. Nors ir nesisekė, bet vaikinai nei kiek nepanikavo, nepriekaištavo, bet padėjo vienas kitam, atidavė visas jėgas žaidimui iki pat paskutinių rungtynių minučių“, – tęsė S.Stasevičius.


„Žalia Raudona“ vadovas mano, kad jo komandos pergalę galiausiai nulėmė komandos kovingumas. Jis taip pat turėjo gerų žodžių ir paie „Novovileisk“ klubą.


„Pergalę nulėme mūsiškių kovingumas. Likus 12 minučių pralaiminėjome 2:4 , bet per 5 minutes įmušėme net 3 įvarčius. Varžovai tikrai stiprūs ir tai buvo lygių varžovų dvikova. Galbūt mūsų žaidėjai buvo fiziškai stipresni, o jie turėjo labai techniškų, greitų žaidėjų, bet buvo ir silpnesnių gynėjų“, – užbaigė S.Stasevičius.


Geros rungtynes buvo, gera kova. Manau kad pritruko mums antram kelini jegu, varzovai dazniau ir daugiau keitesi, tai sugebejo tempa iki galo islaikyt :) Nu bet manau 50/50 varzybos buvo, galejo visaip pasikreipt, bet si karta Zenitas nugalejo. Sveikinam varzovus su pergale.


Neįkandamas. Toks riešutas FK „Alyčiui“ yra FSB „Zenito“ komanda. „Alyčiui“ per keturias rungtynes taip ir nėra pavykę nugalėti „Zenito“. Šįkart „Alytis“ sugebėjo du kartus pirmauti, bet „Zenitas“ pademonstravo kovotojų dvasią ir galiausiai laimėjo 3:2.


„Komanda randasi „In ir jang“ būsenoje, nėra kažkokio didelio džiaugsmo. Asmeniškai man kas įsiminė? Kai po rungtynių susėdome ant žolės, stebėjome kitas rungtynes. Komanda, visi kas atvyko į rungtynes prisidėjo prie rezultato. Ačiū kiekvienam!“, – apie šias rungtynes sakė „Zenito“ vadovas Mark Bogdevič, kuris ir pelnė pergalingą savo komandos įvartį.

 

Trečią vietą praėjusiais metais iškovojęs „Alytis“ vis dar nėra iškovojęs taškų ir tai kiek stebina. Visgi komandos vadovas Mykolas Adamavičius dėl šio pralaimėjimo nenuliūdo ir džiaugėsi kovingomis rungtynėmis.


„Geros rungtynės buvo, gera kova. Manau kad antrajame kėlinyje mums pritrūko jėgų, varžovai dažniau keitėsi, tai sugebėjo tempą išlaikyti iki galo. Manau, kad rungtynės buvo 50/50, galėjo visaip pasibaigti, bet šįkart nugalėjo „Zenitas“. Sveikiname varžovus su pergale“, – sakė M.Adamavičius.


Džiaugsmas. Antrą kartą iš eilės laimėjęs MSC klubas šįkart buvo daug laimingesnis. MSC 3:1 nugalėjo FK VU MIF ekipą, kuriai tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės ir komanda vis dar yra be taškų.


MSC vadovas Adomas Kripas džiaugėsi, kad šiame mače komandai pavyko žaisti taip, kaip ji ir norėjo.


„Po pirmų rungtynių, nors ir laimėjome, bet daug džiaugsmo nebuvo, nes žaidėme blogai, o šįkart – visi laimingi, patenkinti savimi, nes aikštėje darėme tai, ką buvome nusprendę dar iki rungtynių. Laikėmės plano gintis giliai, nuo vidurio. Nedavėme MIF jaunimui mūsų apibėgti, o patys pakankamai greitai išėjome į atakas. Marius Šalkauskas cementavo visą gynybą. tokie žaidėjai daug duoda mėgėjų komandoms. Ačiū jam. Visi atidirbome aikštėje. Paulius Baradinskas pridėjo greičio atakose. Gaila tik Valeros, nebaigė rungtynių sausais vartais. Likus porai minučių užmigome ir praleidome kvailą įvartį“, – pasakojo A.Kripas.



Anksti. Į B divizioną iškritusi FK „Riešė“ komanda praėjusį ketvirtadienį sužaidė pirmąsias savo rungtynes, bet jos nesusiklostė labai sėkmingai – „WorldOne United“ juos nugalėjo rezultatu 4:3.


WOU ekipa ši pergalė buvo labai emocinga. 48 minutę komanda įsimušė į savus vartus ir rezultatas tapo lygus 3:3, bet jau po minutės Fabio Sagliocco Teruel pelnė pergalingą įvartį ir leido „WorldOne United“ iškovoti pirmąją pergalę. Lyginant su praėjusiais metais, ta pirmoji pergalė buvo pasiekta labai anksti!



100. Nors „Riešė“ ir pralaimėjo pirmąsias šio sezono rungtynes, tačiau jos komandai buvo ypatingos – 100-osios MFL lygoje.


„Emocijos geros, nepaisant pralaimėjimo. Šiai dienai manau tikrai turime gerą komandą, tiesiog esame nesusižaidę o tai lėmė nerelizuotas progas ir klaidas aikštėje. Labai smagu matyti į rungtynes gausiai susirinkusius žaidėjus“, – apie rungtynes kalbėjo „Riešės“ vadovas Tomas Guiskis. 


 

Emocijos. Savo taškų kraitį atidarė du lygos naujokai – FC MTG ir FK „Ąžuolas“. Jie tai padarė žaisdami tarpusavyje, o rungtynės pasibaigė lygiu rezultatu 3:3 ir taškų dalybomis.


MTG šiame mače tris kartus pirmavo, bet tris kartus „Ąžuolas“ rezultatą lygino. Rungtynių pabaigoje jie gavo raudoną kortelę, o „Ąžuolo“ vadovas Aidas Malinauskas pabrėžė, kad jo komandai trūko šaltakraujiškumo ir emocijos paėmė viršų.


„Emocijos tikrai buvo aukštos, gal net, sakyčiau, per aukštos, nes užsidirbome nereikalingą raudoną kortelę. Įsimintiniausias dalykas tas, kad neatpažįstamai pasikeitė MTG sudėtis. Matosi, kad tapo stipresni. Sėkmės jiems kitose rungtynėse ir be traumų. Mūsų rezultatą lėmė, manau, mažas keitimų skaičius ir emocijų nevaldymas, nes daug nereikalingų pražangų ir šiaip daug neišnaudota kontratakų“, – akcentravo A.Malinauskas.



Rinktinė. Antrojo turo rinktinėje turime po du FSB „Zenito“ ir MSC žaidėjus. Po vieną atstovą turo rinktinėje turi FC „Žalia Raudona“, „WorldOne United“ ir lygos naujokai – FK „Ąžuolas“.


Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado110060+63
2FK Alytis110062+43
3FK Fortitudo110064+23
4FK Eagle Team - Setaltas110053+23
5FK Grija2101109+13
6FK Dinamika210168-23
7FC Žalia Raudona210168-23
8FM Vilniaus Vytis100136-30
9VU MIF200259-40
10VRFM100126-40

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 2

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
4 Varžybų:2
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:2
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:2
Edvin Volodkovič Komanda:FM Vilniaus Vytis
2 Varžybų:1
Aleksandras Mininkovas Komanda:FK Grija
2 Varžybų:2
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
2 Varžybų:1
Paulius Obolevičius Komanda:El Dorado
2 Varžybų:1
Ignas Kunickas Komanda:VU MIF
2 Varžybų:2
Edgaras Barysas Komanda:FK Alytis
2 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Edgaras Dančenkovas Komanda:FK Dinamika
1 0
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
1 0
Vaidotas Jarašius Komanda:VU MIF
0 1
Rimvydas Strazdas Komanda:El Dorado
0 1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: