2018-06-06

11-ojo turo anonsas: kas liks lentelės dugne?

MFL lygos B diviziono komandos toliau artėja prie pirmojo rato pabaigos ir šį ketvirtadienį sužais 11-ojo turo rungtynes. Šiame ture turbūt daugiausiai dėmesio sulauks ne turnyrinės lentelės viršuje esančios komandos, o tos ekipos, kurios yra įsitaisiusios lentelės apačioje. Lygos autsaiderių dvikovos visada būna įdomios ir tikrai įdomu sužinoti, kuri iš autsaiderių bus stipresnė. Apie šias ir kitas rungtynes – turo anonse.

 

B divizionas


11-ojo turo rungtynės:


Eil.Nr. Turas Data Laikas Šeimininkai Svečiai
Stadionas
1 11 2018-06-07 19:30:00 MSC - Hilltown FK Alytis I "Fanų" ketvirtis
2 11 2018-06-07 19:30:00 FK Rotalis FK Eksperimentas II "Fanų" ketvirtis
3 11 2018-06-07 19:30:00 VSG United FC Funk Soul Brothers III "Fanų" ketvirtis
4 11 2018-06-07 19:30:00 FK Barbakanas FK Valčiūnai IV "Fanų" ketvirtis
5 11 2018-06-07 20:30:00 WorldOne United FK Polivektris I "Fanų" ketvirtis
6 11 2018-06-07 20:30:00 FC Žalia Raudona FK Volcano II "Fanų" ketvirtis




Centrinė dvikova. Kaip jau buvo galima suprasti iš įžangos, šįkart centrinė turo dvikova vyks tarp turnyrinės lentelės apačioje esančių komandų – FC „Žalia Raudona“ ir FK „Volcano“. Pastaroji turi du taškus, o „Žalia Raudona“, kuri praėjusią savaitę iškovojo pirmąją savo pergalę, su trimis taškais pakilo į priešpaskutinę vietą. Taigi, „Volcano“ pergalės atveju šis klubas sugrįžtų į 11 vietą, o „Žalia Raudona“ pergalės atveju – komandas skirtų jau 4 taškai.


Šį sezoną „Volcano“ klubo sudėtį drasko traumos. Jau pirmajame ture du svarbūs komandos futbolininkai patyrė traumas, todėl ekipa į rungtynes dažniausiai atvyksta vos su vienu keitimu arba išvis be keitimų.


Nepaisant to, „Volcano“ dažnai sugeba pirmi įmušti įvarčius, bet po to jiems pritrūksta jėgų ir jie dažniausiai pralaimi. Taip buvo ir praėjusiame ture, kuriame „Volcano“ pirmi pelnė net du įvarčius, bet galiausiai FK „Eksperimentas“ juos įveikė 10:5.


FC „Žalia Raudona“ situacija kiek kita. Komanda jau dažnai turi gan ilgą atsarginių suolą, o jos žaidimas kiekviename ture būna vis geresnis. Tai parodė ir pirmoji pasiekta pergalė prieš FK „Barbakaną“, kuris buvo įveiktas rezultatu 6:3.


Tame mače „Žalia Raudona“ pademonstravo tikrai gražų futbolą, o labiausiai išsiskyrė ekipos lyderis Augustinas Trinkūnas, pelnęs net keturis įvarčius, o iš viso savo sąskaitoje jau turintis 14 įvarčių. Galime neabejoti, kad jis ir vėl bus pagrindinis komandos variklis ir būtent per jį vyks greitos „Žalia Raudona“ kontratakos.


Komandos vadovas Ignas Stasevičius tikisi, kad jo ekipai pavyks laimėti antrą kartą iš eilės: „Bandysime laimėti. Jei laimėjome prieš „Barbakaną“, galime laimėti ir šias rungtynes. Svarbiausia neatsipalaiduoti ir išlaikyti koncentraciją“.


Ar „WorldOne United“ sugebės pademonstruoti savo ambicijas prieš diviziono lyderį? „WorldOne United“ ekipos laukia turbūt vienas rimčiausių iššūkių – rungtynės su FK „Polivektriu“, kurie laimėjo visas 10 žaistų rungtynių, o praėjusiame ture nukovė ir FK „Rotalio“ klubą.


Pats „WorldOne United“ klubas paskutiniu metu irgi žiba gražiomis spalvomis, o labiausiai išsiskiria puolėjas Ignas Keras, kuris su 19 įvarčių pakilo į rezultatyviausių žaidėjų viršūnę ir tikriausiai vėl stengsis tapti pagrindiniu priešininkų galvos skausmu.


„WorldOne United“ klubas šį sezoną nori kovoti dėl prizinių vietų, todėl rungtynėms prieš „Polivektrį“ komanda yra labai rimtai nusiteikusi.


„Kiekvieną savaitę mes tikimės sunkių rungtynių ir į visas komandas žvelgiame vienodai. „Polivektris“ laimėjo visas 10 rungtynių, todėl pergalė prieš juos mums būtų žymiai saldesnė. Planuojame pradžioje žaisti nuo gynybos ir nepraleisti greito įvarčio. Taip pat stengsimės kontroliuoti kamuolį ir žaisti pažeme“, – prieš šį mačą kalbėjo „WorldOne United“ vadovas Victoras Cachay Grande.


Tuo metu „Polivektris“ ir vėl stengsis mėgautis savo žaidimu, o tai kol kas jiems ir atneša pergales. Komanda taip pat sulauks pastiprinimo, kadangi po diskvalifikacijos grįžta puolėjas Ruslanas Tamilinas, kuris yra rezultatyviausias komandos futbolininkas.


Ar „Rotalis“ atsities kovoje prieš „Eksperimentą“? FK „Rotalio“ klubas patyrė antrąją savo sezono nesėkmę praėjusiame ture, kai 0:1 pralaimėjo vienvaldžiam diviziono lyderiui FK „Polivektriui“. Šįkart „Rotalio“ laukia dar viena sunki dvikova prieš trečioje vietoje esantį FK „Eksperimentą“. Ši komanda praėjusiame ture 10:5 įveikė FK „Volcano“ klubą, kiek anksčiau vos vieno įvarčio skirtumu pralaimėjo „Polivektriui“, o dabar ketina mesti rimtą iššūkį „Rotalio“ ekipai.


Pats „Rotalis“ šiame mače turės žaisti be komandos vadovo Dainiaus Riškaus, kuris sulaukė vienerių rungtynių diskvalifikacijos už tris geltonas korteles, bet ekipos kapitonas Albertas Bogdanas galvoja tik apie pergalę.


„Žinoma, kad bandysime laimėti. Mes to siekiame kiekviename mače ir vis dar galvojame apie čempionų titulą“, – teigė A. Bogdanas.


Tuo metu FK „Eksperimento“ vadovas Stasys Kvietkauskas tikisi, kad jo ekipa prieš „Rotalį“ bus nusiteikusi žymiai geriau nei prieš „Volcano“ ir rimtai žais jau nuo pirmųjų minučių.


„Prieš „Rotalį“ tikiuosi, kad komanda nusiteiks atitinkamai ir žaidimas nebus kaip, kad buvo prieš „Volcano“ komandą“, – sakė S. Kvietkauskas.


Ar MSC toliau privers banguoti „Alyčio“ ekipą? „MSC - Hilltown“ klubas po praėjusio turo tikrai bus pikti ant savęs. Komanda nesugebėjo įveikti be keitimų žaidusios „Funk Soul Brothers“ ekipos ir jiems pralaimėjo 1:2. Tai leido „Eksperimentui“ vėl juos pasivyti, todėl MSC šiame ture tikrai norės pergalės.


Prieš FSB klubą MSC komanda atliko labai daug smūgių iš toli, bet tai vaisių jiems nedavė, todėl prieš „Alytį“ jie stengsis atlikti daugiau perdavimų, o ne smūgiuoti vos pasitaikius progai.


„Stengsimės daugiau koncentruotis į tikslius perdavimus, o ne į smūgius į vartus“, – pabrėžė MSC vadovas Adomas Kripas.


MSC bus laikomi šios poros favoritais, kadangi FK „Alytis“ visą šį sezoną smarkiai „banguoja“ ir nerodo stabilaus žaidimo. Tiesa, klubas praėjusiame ture iškovojo pergalę, kai 7:3 palaužė FK „Valčiūnų“ klubą. Tačiau komandos vadovas Mykolas Adamavičius neskubėjo džiaugtis ir vis dar pabrėžė, kad jo ekipa dar nėra suradusi savojo žaidimo, tačiau tikrai stengsis laimėti prieš MSC.


„Varžovų nežinome ir nesame matę jų žaidimo, tačiau į rungtynes eisime laimėti“, – teigė M. Adamavičius.


Ar FK „Barbakanas“ toliau grims į dugną? FK „Barbakanas“ pralaimėjo jau keturias rungtynes iš eilės ir visą tai prasidėjo po to, kai komandą paliko Ramūnas Radavičius ir Audrius Dilys. Panašu, kad šių dviejų futbolininkų išvykimas tikrai sudavė smūgį per komandos pasitikėjimą savimi ir „Barbakanas“ nėra panašus į save.


Šią savaitę „Barbakano“ lauks FK „Valčiūnų“ komanda, kurios žaidimas nors ir banguoja, tačiau ji yra tikrai pajėgi suduoti penktą smūgį iš eilės „Barbakano“ klubui. Tiesa, „Valčiūnų“ vadovas Dainius Perednis tikrai nenurašo „Barbakano“ ekipos ir pabrėžė, kad dauguma B diviziono komandų buksuoja ir nerodo stabilaus žaidimo.


„Nesitikime kažkokių konkrečių rungtynių. Daug komandų buksuoja, apart pirmų dviejų ekipų. Nuo to lengviau tikrai nebus, tačiau stengsimės kovoti ir laimėti bei nekartoti savo daromų klaidų“, – sakė D. Perednis.


Ar FC „Funk Soul Brothers“ gali priartėti prie ketvirtosios vietos? Šiuo metu FSB turi 16 taškų ir užima penktą vietą. Praėjusiame ture komanda žaidė be keitimų, bet sugebėjo 2:1 nugalėti trečioje pozicijoje esantį „MSC - Hilltown“ klubą ir tai tikrai pakėlė komandos moralinę būseną ir pasitikėjimą savimi.


Šiame ture „Funk Soul Brothers“ žais prieš „VSG United“ komandą, kuri kiekvienam varžovui būna kietas riešutėlis, o jo FSB dar nei karto nebuvo bandę atsikąsti, todėl jie tikisi įdomių rungtynių.


„Visada ruošiamės rungtynėms, kalbamės kaip žaisti ir darysime viską, kad iškovotume pergalę. Prieš VSG dar nesame žaidę, todėl laukiame įdomių rungtynių“, – kalbėjo FSB vadovas Igoris Saksonovas.


„Funk Soul Brothers“ klubui taip pat reikės pasistengti surinkti daugiau žaidėjų, nei praėjusiame etape. Keitimų jiems tikrai reikės, o ir žaisti dėl diskvalifikacijos negalės svarbus komandos narys Mark Bogdevič.


„VSG United“ savo ruožtu tikisi daryti mažiau klaidų gynyboje, po kurių jie ir pralaimėjo praėjusio turo rungtynes prieš „WorldOne United“.

 

„Su keletą žaidėjų iš „Funk Soul Brothers“ teko žaisti žiemos SFL turnyre, tai kažkiek juos pažįstame, bet svarbiausia reikia gerai susirinkti, turėti ilgą atsarginių suolą ir nedaryti klaidų gynyboje“, – pridūrė „VSG United“ vadovas Michailas Rukinas.





#JūsŽaidžiate

 

 

#MFL

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado21200113627+10960
2FK Eagle Team - Setaltas21141611668+4843
3FK Dinamika21130811893+2539
4FK Fortitudo2192106165-429
5FK Alytis2183106585-2027
6FK Rytas2170146898-3021
7SFK Novovileisk21511564131-6716
8Prima Line21411651112-6113

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 21

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
54 Varžybų:20
Martynas Rašinskas Komanda:El Dorado
33 Varžybų:20
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
26 Varžybų:16
Artur Juchno Komanda:El Dorado
23 Varžybų:18
Arnoldas Čepkauskas Komanda:SFK Novovileisk
18 Varžybų:19
Povilas Malinauskas Komanda:FK Dinamika
18 Varžybų:14
Arnas Levonauskas Komanda:FK Fortitudo
16 Varžybų:13
Arminas Lapinskas Komanda:FK Rytas
15 Varžybų:20
Ignas Griškonis Komanda:FK Rytas
15 Varžybų:17
Lukas Vaičiūnas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
14 Varžybų:19

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Eduardas Tučinskis Komanda:FK Rytas
2 1
Meirūnas Olišauskas Komanda:FK Alytis
1 2
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
1 2
Mantas Miklaševičius Komanda:SFK Novovileisk
0 3
Dominik Bogdanovič Komanda:FK Rytas
1 1
Egidijus Grinis Komanda:Prima Line
0 2
Eimantas Skendelis Komanda:FK Rytas
0 2
Deividas Radžiūnas Komanda:Prima Line
0 2
Andrius Viktoravičius Komanda:FK Fortitudo
0 2
Artur Ostrouch Komanda:SFK Novovileisk
0 2
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: