2020-07-01

IV/V turo anonsas: turų skaičius divizionuose išsiskyrė

Tradiciškai ketvirtadienį MFL lygoje A ir B diviziono komandos susitiks ir kovos dėl taškų. A diviziono ekipoms – tai bus ketvirtasis turas, o B divizione komandos žais jau penktojo turo mačus. Taip įvyko dėl to, kadangi B divizione yra nelyginis komandų skaičius, o dėl karantino kelis turus komandos sužais ir antradienį. Praėjusį antradienį B kelios diviziono komandos jau sužaidė ketvirtojo turo rungtynes ir vos po kelių dienų žais penktojo turo mačus.


Rungtynių pradžia – 19:40



A divizione pirmieji susitiks SKK „Oniksas - TEC“ ir „Maracana“. Abi šios komandos prieš savaitę pralaimėjo ir pralaimėjo, nors iš pradžių pirmavo. 


Nuotaikos pas abi ekipas tikrai nebuvo pačios geriausios po tokių pralaimėjimų, tad atsigriebti kažkuri iš šių komandų sieks šį ketvirtadienį.


Tiesa, šiose rungtynėse rimtą netektį turės „Maracana“ klubas, kuriam dėl gautos raudonos kortelės negalės padėti pagrindinis komandos vartininkas Gražvydas Bučys.


„Jei tektų rinktis artimiausią varžovą, greičiausiai „Maracanos“ dar nesirinkčiau (šypsosi, - aut. pastaba). Pažįstame geltonai-mėlynus labai gerai, kaip minėjau prieš sezoną, sužaidėme net dvi draugiškas rungtynes ir pasidalinome po pergalę, taigi, ketvirtadienio susitikimas bus šiemet trečias kartas. Pirma mintis, kuri ateina į galvą, jei kalbama apie „Maracana“ yra „banda“ – rusiškas, o ne lietuviškas žodis. Mes visgi MFL startuojame pasikeitusia sudėtimi ir mūsų tikslai nesikeičia – kuo greičiau susižaisti ir rasti savo „žaidimą“. Nenuostabu, nes dabar dar banguojame tuo aspektu“, – prieš būsimas rungtynes kalbėjo „Onikso - TEC“ vadovas Edvardas Ruskan.


Kitose rungtynėse FC „IndEx“ sieks trečiosios sezono pergalės ir ją bandys pasiekti prieš FK „Rotalį“, komandą, kuri pralaimėjo visas tris žaistas rungtynes


Nors „Rotaliui“ sezonas kol kas klostosi tikrai ne taip, kaip jie tikėjosi, tačiau ši komanda jau sulaukė pagyrų iš „El Dorado“ ekipos, kuri net neabejojo, kad „Rotalis“ šiame sezone taškus gali atimti iš bet kurios komandos.


FC „IndEx“ gali tapti pirmąja, tačiau jie stengsis daryti viską, kad „Rotalio“ pralaimėjimų serija būtų pratęsta. Prieš savaitę „IndEx“ nugalėjo FK „Fortitudo“, o kiek anksčiau „Fortitudo“ buvo įveikę „Rotalį“, tad nieko keisto, kad šiose rungtynėse „IndEx“ turėtume laikyti favoritais.


B divizione susitiks dvi komandos, kurios jau žaidė antradienį. Tai puikiai sezoną pradėjęs „WorldOne United“ ir naujokai FC MTG.


WOU ekipa antradienį sužaidė 2:2 su FC „Žalia Raudona“, o MTG 2:4 pralaimėjo MSC klubui. Pergalių antradienį nebuvo, tad ketvirtadienio vakarą tiek vieni, tiek kiti sieks paversti pergalingu.


Kitose B diviziono rungtynėse jau minėta „Žalia Raudona“ patikrins naujokų FK „Ąžuolo“ pajėgumą. „Žalia Raudona“ prieš savaitę patyrė pirmąjį pralaimėjimą, kai 0:2 nusileido MSC. Tuo metu antradienį „Žalia Raudona“ išplėšė tašką ir su „WorldOne United“ sužaidė lygiosiomis 2:2, tačiau ketvirtadienį ŽR ekipa turi tik vieną tikslą – sugrįžti į pergalių kelią.


Nieko keisto, kad „Žalia Raudona“ yra laikoma šios poros favorite, nes „Ąžuolo“ ekipa kol kas turi iškovojusi vos vieną tašką, o praėjusį ketvirtadienį „Ąžuolo“ jaunimas ilsėjosi.

 

Rungtynių pradžia – 20:40



Visus tris sezono mačus laimėjęs „Green Town - Eagle Team“ stabdyti neketina. Šįkart jų lauks FK „Polivektris“, kuris savo pirmąja sezono pergale džiaugėsi prieš savaitę.


Visgi „Ereliai“ savo patirtį jau pademonstravo prieš „Oniksą“ ir tą patirtį sieks parodyti „Polivektriui“, tačiau lengvų rungtynių tikrai nesitiki.


„Laukia sunkios ir klampios rungtynės. Manau, kad svarbiausia – susirinkti gausiai ir turėti tinkamą nusiteikimą vyriškai kovai“, – sakė „Eagle Team“ vadovas Aleksandr Dergačiov.


Kitose A diviziono rungtynėse FK „Rytas“ pasitikrins savo jėgas prieš FK „El Dorado“. „Ryto“ ekipa, kaip ir „Polivektris“, praėjusią savaitę iškovojo pirmąją sezono pergalę, bet jau ne pirmą kartą pademonstravo labai kovingą žaidimą.


To kovingumo tikrai prireiks prieš „El Dorado“ klubą - dabartinius čempionus ir lyderius. „Rytas“ tikrai turi parako pridaryti bėdų varžovams, tačiau „El Dorado“ pasižymi ilgu atsarginių suolu, o „Rytas“ to šiame sezone neturi.


Tai gali būti svarbus faktorius šiose rungtynėse, bet ar taip ir bus, sužinosime tik po rungtynių.


B divizione susirems dvi komandos, kurios pirmą kartą laimėjo tik praėjusį ketvirtadienį - tai FK VU MIF ir FK „Alytis“.


Tiesa, komandų pergalės buvo skirtingos. VU MIF net 11:0 sutriuškino FK „Volcano“, o FK „Alytis“ tik 3:2 nugalėjo FC MTG.


Nors abi komandos laimėjo, jų nuotaikos buvo skirtingos. VU MIF džiaugėsi, kad sugebėjo laimėti tokiu skirtumu, o „Alyčio“ jų pačių žaidimas dar nedžiugino, todėl savo žaidimą jie pagerinti norės prieš VU MIF.


Po minėto pralaimėjimo 0:11 sieks atsigauti „Volcano“ klubas. Prieš savaitę klubas į rungtynes susirinko be keitimų, todėl būsimose rungtynėse prieš FK „Riešę“ jie stengsis į rungtynes susirinkti gausiau.


„Žaisime su „Rieše“. Bus sunku kontroliuoti žaidimą, nes varžovai gerai pasiruošę. Tikiuosi, kad susirinksime pilna sudėtimi ir bandysime kovoti dėl pirmų taškų“, – kalbėjo „Volcano“ ekipos atstovas.


Atsigauti po ne itin sėkmingo sezono starto nori ir „Riešė“. Komandos kapitonas Tomas Guiskis pareiškė, kad jau šią savaitę „Riešė“ sugrįš į tą lygį, kurį demonstravo prieš kelis metus, bet ar jiems tai pavyks padaryti, bus galima įsitikinti tik aikštelėje.


Rungtynių pradžia – 21:40



Ketvirtąjį turą A divizione užbaigs FK „Fortitudo“ ir FK „Eksperimentas“. Tai dvi komandos, kurios pralaimėjo trečiajame ture. „Fortitudo“ nusileido FC „IndEx“ ekipai, o „Eksperimentas“ rungtynių pabaigoje nusileido FK „Polivektriui“.


„Eksperimentui“ praėjusio turo pralaimėjimas buvo skaudus, kadangi komanda demonstravo gerą žaidimą ir jautėsi verta taškų. Tų taškų kraitį jie bandys padidinti prieš „Fortitudo“.


„Darysime viską, kad šiose rungtynėse gautume taškų. Tikimės, kad Fortūna šįkart bus mūsų pusėje. Žinoma, neturime atsipalaiduoti prieš „Fortitudo“, kurie turi tiek pat taškų, kiek ir mes. Ta komanda mums gerai pažįstama ir žaidžia gerą futbolą“, – sakė „Eksperimento“ vadovas Edvin Moroz.


B divizione turą užbaigs diviziono lyderiai MSC ir SFK „Novovileisk“. MSC pergales šventė ir praėjusį ketvirtadienį ir šį antradienį, o dabar turi 12 taškų ir žygiuoja pirmoje vietoje.


Visgi rungtynės su „Novovileisk“ neturėtų būti lengvos. Naujosios Vilnios komanda praėjusią savaitę 6:2 nugalėjo FK „Riešę“ ir pademonstravo puikų žaidimą.


Matosi, kad ši komanda patobulėjo ir pastiprėjo nuo praėjusio sezono, o ar jie gali būti pirmieji, kurie įveiks MSC, parodys ketvirtadienio vakaras.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FC Žalia Raudona110062+43
2FK Fortitudo110064+23
3FK Dinamika110042+23
4El Dorado00000000
5FK Eagle Team - Setaltas00000000
6FK Alytis00000000
7FM Vilniaus Vytis00000000
8FK Grija100146-20
9VU MIF100124-20
10VRFM100126-40

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 1

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:1
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:1
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
2 Varžybų:1
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
2 Varžybų:1
Daniel Gunevič Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
1 Varžybų:1
Deividas Maculevičius Komanda:FK Fortitudo
1 Varžybų:1
Daniel Šaputko Komanda:VU MIF
1 Varžybų:1
Benas Lučiūnas Komanda:FK Fortitudo
1 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: