2020-07-08

Turo anonsas: nemažai progų komandos atsitiesti po pralaimėjimų

Tradiciškai ketvirtadienį ir vėl „Fanų“ stadione susirinks dvidešimt komandų, kurios sužais A arba B diviziono rungtynes. A divizione bus žaidžiamas penktasis turas, o B divizione - jau šeštasis. Šį ketvirtadienį ilsėsis FK „Alytis“, bet nuo to tikrai nebus mažiau įdomu šiame ture. Apie tai – turo anonse.


Rungtynių pradžia – 19:40


Pirmose rungtynėse susitiks du labai gerai pažįstami varžovai – FK „Rytas“ ir FC „IndEx“. Komandos pažįstamos, bet sezono pradžia joms – skirtinga.


„IndEx“ laimėjo tris rungtynes iš keturių ir pergalę šventė paskutiniame ture. Tuo metu „Rytas“ laimėjo tik kartą, nors visose dvikovose demonstravo savo pastangas, bet ne visada jos atnešė taškus. Prieš savaitę „Rytas“ pralaimėjo „El Dorado“ ekipai, bet varžovams nesuteikė lengvos pergalės, tad galime tikėtis, jog ir „IndEx“ ekipai nebus lengva.


Kitose A diviziono rungtynėse čempionai FK „El Dorado“ patikrins į A divizioną pakilusių FK „Eksperimento“ pajėgumą.


„El Dorado“ kol kas laimėjo visas žaistas rungtynes, o „Eksperimentas“ sugrįžo į pergalių kelią praėjusią savaitę ir tikrai nenorės to kelio palikti.


„Žaisime prieš vienus iš šio sezono favoritų „El Dorado“ ekipą, žinoma, bus labai sunku, bet bandysime viską padaryti, kad atimtume taškus“, – pasakojo „Eksperimento“ vadovas Edvin Moroz.


„El Dorado“ vadovas Martynas Rašinskas tikisi, kad susirinks gausi sudėtis ir šįkart jo ekipa sužais ramiau.


„Tikiuosi susirinksime taip gausiai, kaip praėjusią savaitę – praktiškai visi ir sužaisime ramiau, aišku, be kalbų“, – vylėsi M.Rašinskas.


B divizione laukia įdomi akistata tarp dvejų patobulėjusių komandų. Netikėtai pergales skinantis „WorldOne United“ susirems su SFK „Novovileisk“ klubu.


Nors „Novovileisk“ kol kas turi tik pergalę, o WOU ekipa – tris, tačiau Naujosios Vilnios komanda aikštėje visiems varžovams suteikė rimtą kovą.


Tikėtina, kad šis B diviziono susitikimas bus labai įdomus. Šios rungtynės gali parodyti du dalykus – arba „WorldOne United“ stabilumą, arba „Novovileisk“ sugebėjimą atsitiesti po pralaimėjimo. O kaip viskas bus, parodys rytojus.


Dar kitose B diviziono rungtynėse FK VU MIF žais prieš FK „Ąžuolą“. Šios dvi komandos žaidė ketvirtojo turo rungtynes antradienį, tad šįkart būtent joms teks dvejų rungtynių per kelias dienas išbandymas.


VU MIF antradienį šventė pergalę ir 4:1 nugalėjo FK „Riešę“ bei įsirašė trečią pergalę ir pakilo į trečią vietą. Studentai atrodo pilnai atsigavę ir yra pasiruošę išlaikyti tokį tempą bei braižą.


Tuo metu „Ąžuolo“ komanda 2:7 pralaimėjo „Alyčiui“, bet prieš VU MIF yra pasiruošę sužaisti geriau.


„Kitose rungtynėse stengsimės sužaisti dar geriau, taip pat turėti jau daugiau keitimų“, – sakė „Ąžuolo“ vartininkas Aidas Malinauskas.


Rungtynių pradžia – 20:40


FK „Rotalis“ vis dar yra be taškų, o šįkart jų lauks „Green Town - Eagle Team“ ekipa, laimėjusi visas žaistas rungtynes.


Žiūrint tik teoriškai - favoritas šioje poroje yra aiškus, tačiau „Rotalis“ nėra jau tokia silpna komanda, kad negalėtų pasipriešinti net lygos lyderiams.


„Eagle Team“ vadovas Aleksandr Dergačiov supranta, kad sužeistas žvėris yra dar pavojingesnis.


„Rotalis“ ant popieriaus –viena rimčiausių komandų divizione, turinti ne viena daug mačiusį žaidėją. Net keista, kodėl jie dar neiškovojo taškų, ar tam trukdė blogas susirinkimas, ar kitos priežastys – nežinau. Blogai tai, kad kuo daugiau pralaimima, tuo labiau norisi laimėti. Todėl sakyčiau kad mums patiems reikėtų būti labai atsargiems ir nusiteikti rimtai rungtynėms. Bandysime susirinkti kuo gausiau ir nuo pirmų minučių primesti savo žaidimą“, – sakė A.Dergačiov.


Antrose A diviziono rungtynėse, kurios prasidės 20:40, susirems „Maracana“ ir FK „Fortitudo“. Prieš savaitę „Maracana“ sugrįžo į pergalių kelią ir 4:1 nugalėjo SKK „Oniksą - TEC“.


Tuo metu „Fortitudo“ jau primiršo ką reiškia pergalės. „Fortitudo“ pralaimėjo paskutines dvi žaistas rungtynes, įskaitant praėjusios savaitės nesėkmę 0:2 prieš FK „Eksperimentą“.


Visgi komandas kol kas skiria tik 3 taškai, tad rungtynių svarba yra didelė, bet A divizione kitaip būti ir negali. Laukia labai įdomios rungtynės.


B divizione po savaitės pertraukos vėl į aikštę išbėgs FSB „Zenitas“. Praėjusį kartą „Zenitas“ žaidė tik trečiajame ture ir tada 2:4 pralaimėjo „WorldOne United“.


Po šios nesėkmės poilsis komandai tikriausiai davė naudos ir šį ketvirtadienį jie į aikštę išbėgs tik pergalės, bet naujokų FC MTG nuvertinti nereikia.


MTG kol kas turi tik tašką, bet įvarčius muša kiekvienam varžovui, todėl tik laiko klausimas, kada tų įvarčių jiems pavyks įmušti daugiau nei priešininkams.


Ar tai bus jau šį ketvirtadienį, įsitikinsime jau rytoj.


Po pralaimėjimo atsitiesti sieks ir FC „Žalia Raudona“. Ši komanda gan netikėtai krito prieš FK „Ąžuolą“, o šįkart jų lauks sunkiai sezoną pradėjęs FK „Volcano“ kolektyvas.


„Volcano“ abejas savo rungtynes pralaimėjo gan dideliu skirtumu, todėl komandos būsena neturėtų būti pati geriausia. Bet po kiekvienos audros pasirodo saulė, o ar saulė „Volcano“ ekipai pasirodys jau rytoj, dar neaišku. „Žalia Raudona“ visgi yra poros favoritas, bet šį statusą reikės įrodyti aikštėje.


Rungtynių pradžia – 21:40


MFL futbolo vakarą užbaigs vienos A ir B diviziono rungtynės. A divizione susirems prieš savaitę pralaimėję klubai – FK „Polivektris“ ir SKK „Oniksas - TEC“.


Šių komandų pralaimėjimai buvo skirtingi – „Polivektris“ neturėjo šansų prieš „Eagle Team“ ir praleido net 10 įvarčių, o „Oniksas“ sukūrė nemažai progų, bet „Maracanos“ vartus pramušė tik kartą ir pralaimėjo 1:4.


Noras vėl laimėti pas abi komandas yra milžiniškas, o „Onikso“ vadovas Edvardas Ruskan prognozuoja emocingas rungtynes.


„Polivektris“ – viena emocingiausių MFL komandų, todėl aišku viena – bet kokiu atveju nuobodu nebus. Sunku kažką tiksliai prognozuoti, nes ir mes, ir jie, matyt, esame ne pačių geriausių nuotaikų po praeitos savaitės pralaimėjimų, todėl abi komandos, žinoma, darys viską, kad tos nuotaikos pagerėtų“, – teigė E.Ruskan.


B diviziono vakarą užbaigs FK „Riešės“ ir MSC dvikova. MSC – absoliutūs B diviziono lyderiai, o „Riešė“ dar vis ieško savo identiteto B divizione ir per 5 mačus laimėjo du kartus bei tris kartus pralaimėjo.


„Riešės“ nematėme kurį laiką. Bus įdomu vėl su jais susidurti aikštėje. Nemačiau jų žaidžiančių šį sezoną, sunku kažką spręsti, bet, manau, jie bandys mus sudoroti“, – galvojo MSC vadovas Adomas Kripas.


Visgi „Riešė“ per penkis sužaistus turus pastebėjo, kad B divizione labai sunku prognozuoti favoritą ir čia laimėti gali bet kas.


„Jei žaisime užsivedę ir pasitikėdami komandos draugais tai galime laimėti prieš bet kuria komanda, nes, mano nuomone, visos B diviziono komandos yra apylygės ir čia gali laimėti arba ne“, – pamąstymais pasidalino Tomas Guiskis, „Riešės“ vadovas.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado2200112+96
2FK Alytis2200116+56
3FK Eagle Team - Setaltas2200107+36
4FK Fortitudo2101109+13
5FK Grija2101109+13
6FK Dinamika210168-23
7FM Vilniaus Vytis210168-23
8FC Žalia Raudona31021013-33
9VU MIF3003712-50
10VRFM2002411-70

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 3

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
5 Varžybų:3
Edgaras Barysas Komanda:FK Alytis
4 Varžybų:2
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
4 Varžybų:2
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
3 Varžybų:2
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
3 Varžybų:2
Tadas Švaikevičius Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
3 Varžybų:2
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:3
Ignas Kunickas Komanda:VU MIF
3 Varžybų:3
Daniel Gunevič Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
1 0
Viktor Skrypnishenko Komanda:FK Dinamika
1 0
Vydmantas Kuzmickas Komanda:FK Fortitudo
0 1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Rimvydas Strazdas Komanda:El Dorado
0 1
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Vaidotas Jarašius Komanda:VU MIF
0 1
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: