2015-09-07

Žvilgsnis į Mini SFL 7x7 čempionato startą

Gyvenimas yra įdomus ir sunkiai nuspėjamas.  Sezono pradžioje atrodė, kad SFL  gali sužlugdyti MFL. Sezono gale MFL organizuoja Mini SFL 7x7 čempionatą. Atrodo, kad blaivus protas nugalėjo ir futbolo masiškumas triumfuoja. Jei norit žaisti - žaisk. Mini SFL 7x7 lygoje bus du divizionai. A ir B, kurie sudaryti pagal pirmo rato rezultatus.  Keturios geriausios A diviziono komandos kartu su MFL keturiomis geriausiomis komandomis, 2016 metų sezone sudarys  elitinį divizioną. Tad jei nepavyks laimėti medalių, reikia atsiminti, kad vis tiek svarbu likti bent ketvirtiems. Pažiūrėkime į pretendentus.

A divizionas

El Dorado – komanda, kuriai nereikia pristatymo. Viena iš geriausių komandų žaidusių MFL istorijoje. Daug Lietuvos mažojo futbolo asociacijos rinktinės narių. Užsispyrę žemaičiai ir ne tik. Turi trenerį - Jurijų Tarakanovą. Turi gerbėjų – moteriškos lyties atstoves, kurios kartais pratrūksta. Šiame turnyre dalyvaus sustiprėję, tik ar ateis visi įtraukti į sąrašą - klausimas kitas. Gali tapti nugalėtojais.

FK Juventus.lt -  Vienintelė komanda MFL  istorijoje dar nepralaimėjusi. Taip jie žaidė B divizione, bet ir ten neprarado nei vieno taško. Keletas perspektyvių veteranų, žaidusių aukštame lygyje. Keli neblogai jauni užsieniečiai, jei nekils problemų su vartininkais, gali pakovoti dėl aukščiausių vietų.

FK Spartakas -  raudonai balta salės futbolo komanda, savo gretose turinti vieną iš MFL teisėjų – Dmitrijų Raksą. Reik tikėtis, kad varžovų žaidėjai neprisimins kada Dmitrijus sušvilpė blogai, nes Dmitrijus ir vėl bus komandos lyderis ir turėtų tapti gal net rezultatyviausiu žaidėju turnyre. Nors komanda, kuri įkvėpė šį Spartaką senokai nieko nelaimi, bet Vilniaus raudonai balti pretenduoja į apdovanojimus, o ir ką tik pasibaigusiame vasaros MFL, iškovotas sidabras. Lygi danga turėtų padėti jiems.

FK Rytas – ko gero silpniausia diviziono komanda. Didžiajame futbole jiems padeda žinomas Juventus.lt komandos narys Vitalijus Chachlačas, bei Spartako futbolininkas Edvardas Tučinskis. Kaip seksis be jų žaisti 7x7 nežinia, bet aukščiau 6 vietos, aš jų nematau.

Eagle Team – dar viena komanda, kurios nereikia pristatinėti. Savu laiku MFL čempionatuose laimėję visus turnyrus ir Vasaros ir Žiemos ir paprastąjį čempionatą. Puikiai suderinta sudėtis. Galėtų net kelioms komandoms paskolinti. Vieni iš rimčiausių kandidatų laimėti šį turnyrą.

FK Navigatoriai - LT Aqua -  nauja komanda MFL padangėje, bet puikiai žinoma Vilniaus futbole. Gali būti tamsusis arkliukas ir sukelti problemų oficialiems pretendentams į medalius. Savo gretose turi ir žinomų Vilniaus futbolo trenerių ir problematiškų puolėjų. Problematiškų – varžovams.  Modestas Bajoriūnas-asmuo apie kurį rašysim dar ne kartą. Ketvertuke geriausių turėtų būti beveik užmerktomis akimis.

FK Užupis – ar tik neteks šiems balta apranga pasipuošusiems vyrukams iškelti baltos vėliavos? Teoriškai viena silpniausių diviziono komandų, kaip bus praktiškai sužinosime jau rytoj.

B divizionas

FK Plasta – naujas veidas MFL šeimoje. Iš žinomų veidų, tai FK NE žaidęs Vadimas Podosionovas. Savo komandoje jis buvo lyderis, bet komanda buvo ne iš stipriųjų. Ir dar Gleytonas Barbosa, savo laiku FC Vilnius žaidęs Gleytonas Barbosa. Techniškas brazilas. Jei ateis. Nors smarkiai abejočiau. Komandai aukštų vietų neprognozuojama. Apatinė lentelės pusė.

FK Geležinis Vilkas -  dar vieni naujokai, jokių žinomų veidų. Reikia tikėtis, kad turnyras baigsis iki pirmo sniego, nes kamufliažine apranga vilkintys asmenys galės pasislėpti aikštelėje ir žaisti ne 7, o net 9. Į B diviziono nugalėtojų ir prizininkų trejetą nepretenduoja.

FK IndEx -  grįžtantys dar vieni senbuviai. Puikią techniką ir kovingą charakterį demonstruojanti komanda yra reali pretendentė į nugalėtojų titulą. Jei nebus didelių staigmenų ir rinksis smogiamasis trejetas: Grudinskis, Markovskis ir Česonis, tai bėdų bus visiems varžovams.

VSG United - niekam nežinomi dar vieni naujokai, sunku kažką ir pasakyti. Komanda niekur nežaidė iki šių metų. Garsesnių asmenų Vilniaus futbole irgi nėra, tad labai sunku kažką pasakyti ką jie gali ir kur bus. Realiausia, kad kovos dėl 5-7 vietos.

FK TEC – III LFF lygoje žaidžianti komanda, jei surinks geriausius, tam tarpe ir Raimondą Vilėniškį, bėdų turės visi varžovai. Tačiau SFL 7x7 pirmajame rate vyrai rinkos sunkiai. Tad jie vis dar išlieka prie pretendentų į medalius, bet ne aukščiausios prabos.

FK Euforija – senas vardas Vilniaus futbole, bet retai sukeliantis euforiją komandos žaidėjams. Pagrindinis „darbas“ – SFL  D divizionas. Žemiausia iš oficialių lygų, bet ilgą laiką žaidžiant kartu, įvyksta susižaidimas. Nors komandos paraiškoje garsių futbolininkų nėra, bet vieną garsią pavardę jie yra užregistravę - Juozą Oleką, tiesa ministro mažajame futbolo komanda neregistravo. Nepaisant didelės patirties, prognozuojama jiems kova dėl 4-7 vietos.

Gerusa – dar vieni sugrįžėliai. Komanda pretenduojanti į diviziono nugalėtojų titulą. Jei traumas išsigydys veteranai: Puodžiūnas ir Artiomovas, jei prisijungs jaunieji broliai Čiepos, tai dvikova su IndEx išspręs kas bus diviziono nugalėtojai.

SK Nemenčinė – klubas klaustukas. Kartu su Carlsbergu jie puikiai žaidžia SFL A divizione, bet ar tokia sudėtimi jie žais MFL? Jei taip tai pirtį kurs varžovams, jei 7x7 žais kiti, tai jiems beliks kovoti dėl 4-7 vietų.

Ar prognozės tikslios, pamatysime jau greitai.

 

 

 

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Užupis6510257+1816
2El Dorado6420156+914
3FK Juventus.lt63122218+410
4FK Eagle Team - Setaltas62132119+27
5FK Spartakas62131624-87
6FK Navigatoriai LT Aqua62041725-86
7FK Rytas60061229-170

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
Turas 7

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Daniel Padron de los Riscos Komanda:FK Užupis
10 Varžybų:5
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
9 Varžybų:6
Fabio Sagliocco Teruel* Komanda:FK Juventus.lt
7 Varžybų:6
Valdemar Šaveiko Komanda:FK Rytas
6 Varžybų:3
Robert Lipnevič Komanda:FK Juventus.lt
6 Varžybų:4
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
6 Varžybų:6
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
5 Varžybų:2
Irmantas Mikolaitis Komanda:FK Užupis
5 Varžybų:5
Darius Pupliauskas Komanda:El Dorado
5 Varžybų:6
Saulius Žilys Komanda:FK Navigatoriai LT Aqua
5 Varžybų:6

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Sergej Podubnas Komanda:FK Spartakas
1 1
Patrik Žukovski Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Robertas Vrublevskis Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Ruslan Bykov Komanda:FK Spartakas
0 1
Robert Starkovski Komanda:FK Rytas
0 1
Vytautas Zemleckas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Kšištof Tomaševskij Komanda:FK Rytas
0 1
Rokas Rusys Komanda:El Dorado
0 1
Aleksas Lukaševičius Komanda:FK Spartakas
0 1
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: