2022-03-10

MFL Supertaurė ir MFL Taurė turės titulinį rėmėją - ARIMEX!

Mažąjį futbolą Lietuvoje populiarinanti ir fizinį aktyvumą skatinanti Lietuvos mažojo futbolo asociacija praneša, kad savo gretose turi naują Generalinį rėmėją, kuriuo tapo riešutų ir džiovintų vaisių tiekėja UAB „Arimex“.

 

Šį prekės ženklą bus galima išvysti visuose Lietuvos mažojo futbolo asociacijos organizuojamuose renginiuose, o svarbiausi iš jų – šiemet vyksiantis jau šeštasis Lietuvos mažojo futbolo čempionatas, Lietuvos mažojo futbolo taurė, fizinį aktyvumą skatinantis projektas „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ ir Mini futbolo lygos (MFL) varžybose.

Būtent ARIMEX vardu šių metų sezone vadinsis MFL Supertaurės ir MFL Taurės turnyrai. 


MFL lygos direktorius ir „Laisvalaikio lyga tavo mieste“ projekto vadovas Tomas Butkus: „Praėjusiais metais „Laisvalaikio lyga tavo mieste projekto pagalba, kuris dalinai finansuojamas Sporto rėmimo fondo (SRF) lėšomis, kurias administruoja Švietimo mainų paramos fondas, apkeliavome visus Lietuvos regionus, aplankėme penkis Lietuvos mietus ir surengėme mažojo futbolo festivalius. Taip stengėmės padidinti vietos gyventojų fizinį aktyvumą ir supažindinti su mažuoju futbolo, o šiais metais galėsime edukuoti ir apie sveikesnę mitybą, nes „Arimex“ produkcija tam idealiai tinka. Neabejoju, kad Arimex produkciją pamėgs ir MFL bendruomenės nariai, o 10 - ajame Lygos sezone, kartu su naujuoju partneriu būsime matomi ir girdimi dar labiau".

UAB „Arimex“ riešutų ir džiovintų vaisių rinkoje veikia nuo 1995 m. Per ketvirtį amžiaus įmonė tapo lyderiu Baltijos ir Šiaurės šalių regione. Viešai deklaruojamas įmonės tikslas – kurti stiprią, sveiką ir aktyvią visuomenę, kuriai sportas yra neatsiejama geros fizinės ir emocinės sveikatos dalis.  

Sveikos mitybos skatinimas ir aktyvaus gyvenimo būdo propagavimas – pagrindinės įmonės veiklos socialinių iniciatyvų, projektų kryptys, tad nenuostabu, kad UAB „Arimex“ yra net 7 sporto federacijų ir asociacijų Generalinis rėmėjas, o dabar tapo ir Lietuvos mažojo futbolo asociacijos Generaliniu rėmėju. 2021 m. įmonė prisidėjo prie daugiau nei 100 aktyvaus gyvenimo būdo iniciatyvų šalyje.

„Mūsų misija – motyvuoti visuomenę gyventi kokybišką ir aktyvų gyvenimo būdą – norime didinti supratimą, jog sportas yra būtina žmonių gyvenimo dalis. Todėl džiaugiamės nauja partneryste su Lietuvos mažojo futbolo asociacija, dedančia pastangas populiarinti sporto šaką, kurią be didelio pasiruošimo gali išbandyti kiekvienas, mums labai svarbios ir šios asociacijos visuomeninės iniciatyvos, skatinančios į aktyvią veiklą įsitraukti skirtingų šalies regionų gyventojus“, – pasakoja „Arimex“ direktorius ir įkūrėjas Arnas Jurskis. 

Pasak A. Jurskio, sveika gyvensena įmonėje yra viena pagrindinių vertybių, kurią puoselėja kiekvienas „Arimex“ darbuotojas:

„Įmonėje pavyko suformuoti sveikos gyvensenos bendruomenę: biure visiškai nevartojame pridėtinio cukrus ir jo turinčių produktų, visa ARIMEX teritorija yra paskelbta nerūkimo zona, o pagrindinės veiklos orientuotos į sveiko ir aktyvaus gyvenimo būdo skatinimą, pavyzdžiui, pernai į darbą vykdami dviračiais darbuotojai įveikė daugiau nei 15 tūkst. kilometrų, už kiekvieną minimą yra motyvuojami finansiškai. Siekiame savo pavyzdžiu motyvuoti visuomenę ir padėti į sveiką gyvenseną žiūrėti ne kaip į sudėtingą tikslą, o kaip į kasdienius nedidelius įpročius, kuriuos įgundame padaryti dėl savęs. Reikia tik pradėti, o pradžia juk gali tapti paprasčiausiai sveikesnis užkandis, kad ir saujelė riešutų per dieną vietoj saldumynų“. 

 

10 - asis MFL sezonas prasidės balandžio 2 dieną. 

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Grija00000000
2FK Eagle Team - Setaltas00000000
3El Dorado00000000
4FC Žalia Raudona00000000

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
Turas 1
DataŠeimininkaiRSvečiai

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
FotoInformacija
Artur Juchno Komanda:El Dorado
5 Varžybų:2
Ignas Raštutis Komanda:El Dorado
3 Varžybų:2
Svajūnas Čyžas Komanda:FK Grija
3 Varžybų:2
Aleksandras Mininkovas Komanda:FK Grija
3 Varžybų:2
Utku Boyra Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:1
Lukas Vaičiūnas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
2 Varžybų:1
Martynas Rašinskas Komanda:El Dorado
2 Varžybų:2
Kasparas Naskauskas Komanda:El Dorado
2 Varžybų:2
Osvaldas Čipkus Komanda:El Dorado
1 Varžybų:2
Arnas Valvonis Komanda:FK Grija
1 Varžybų:2

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
FotoInformacija
Karolis Ingaunis Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: