2015-11-02

mini SFL 7x7: paskutis A div. turas.

 

A DIVIZIONAS

Pastarieji keli mėnesiai Lietuvos futbole pilni skandalų, intrigų ir neaiškių veiksmų. Tai Arlauskis liepia pabandyti žurnalistams paspirti kamuolį. Nespėjo nurimti pikti liežuviai apie LFF ir Lietuvos futbolo rinktinę, kaip Lietuvos futbolo visuomenę sudrebino dar vienas skandalas - LFF diskvalifikavo Klaipėdos Granitą, pastarieji pateikė apeliaciją ir dar sugebėjo žaisti rungtynes. MFL nebūtų Lietuvos futbolo dalimi, jei neturėtų savų intrigų ir skandalų. Prieš paskutinį turą, MFL Drausmės Komitetą pasiekė žinios, kad nugalėtojų vardą užsitikrinusio Užupio gretose žaidė pirmoje lygoje registruotas žaidėjas. Sprendimą DK priėmė jau po paskutinio turo, tad pikti liežuviai plakė, kad taip norima čempionais padaryti El Dorado. Verdiktą girdėjo visi. Tad mums beliko nužvelgti paskutinį turą.

 

FK Rytas – FK Juventus.lt 2-9

Nelaukdami MFL DK sprendimo, juodai balti privalėjo laimėti. Kaip nors, bet laimėti. Ir nuo pirmų minučių pradėjo spausti varžovus. Vienoje iš pirmųjų atakų Gintautas Sidorovas, išbėgęs vienas prieš vartininką, prametė kamuolį jam tarpkojų link tuščių vartų, bet į gynybą sugrįžęs Olegas Miasniakinas sugebėjo išgelbėti Ryto komandą nuo įvarčio. Tačiau taip dažnai būna futbole, jei tau labai reikia laimėti, tai varžovas pakiš kiaulę. Ir ta „kiaulė“ buvo Marekas Novosielskis. Pabėgęs dešiniuoju atakos kraštu, iššovė galingai ir juodai baltas vartininkas Mantas Šumskis buvo bejėgis. 1-0 Rytas įsiveržė į priekį. Po trijų skiriamas kampinis prie Ryto vartų. Tikslus Gintauto Sidorovo perdavimas ir Antonas Zujus muša nestabdydamas kamuolio. 1-1. Jau smagiau Juventus.lt gretose, bet dar rezultatas jų netenkina. Po dviejų minučių Robertas Lipnevičius nuginkluoja, prastas rungtynes sužaidusį Ryto vartininką, Paulių Bartasevičių. Ir Juventus.lt priekyje. Sužaidus 15 minučių juodai balti pirmavo 3-1, išvestas vienas prieš vartininką , jam šansų nepaliko Leonidas Lisovskis. Jurijus Pantiuchinas nuginkluoja Paulių Bartasevičių ir rezultatas 4-1. Juodai balti nepaleidžia savo šanso tapti prizininkais. Pirmam kėliniui skaičiuojant paskutines minutes Marekas Novosielskis sušvelnino rezultatą, tuom suteikdamas viltį visiems Juventus.lt persekiotojams. O gal..... Deja gal nebuvo, Rytas neturėdamas keitimų ir nebūdamas stipriausios sudėties palūžta antrajame kėlinyje. Prastas, o gal net labai prastas vartininko žaidimas tikrai negelbsti komandos. 9-2.  Galutinis rezultatas ir garbinga trečia vieta Juventus.lt kolektyvui.

 

FK Spartakas – Eagle Team 4-4

Raudonai balti rungtynes pradėjo kiek netikėtai išsidėstę. Komandos atakų lyderis Dmitrijus Raksa žaidė paskutiniu gynėju. Svarbiausia nepraleisti. Ilgą laiką komandos sėkmingiau gynėsi nei puolė ir pirmasis įvartis krito sužaidus pusę kėlinio. Raudonai balti įžaidžia kampinį, varžovų gynėjai nesužiūri Raksos ir pastarasis atidaro savo įvarčių sąskaitą. Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 1-1. Robertas Baranovskis išlygino rezultatą. Antrajame kėlinyje labai greitai Spartakas pelno du įvarčius. Raksa ir Sergejus Podubnas ir atrodo, kad ereliai palūš. Bet čia grubiai klysta Spartako gynėjai. Kulnu atmetinėja kamuolį komandos draugui, jį perima Artiomas Barinovas ir tiksliai, nepaliekant vilčių vartininkui švelnina rezultatą. Po penkių minučių Eagle Team greitai įveda kamuolį iš užribio ir Pelakauskas iš po varžovų kojų smūgiuoja, vartininkas bejėgis. 3-3. Įtampa kyla. Ereliai kelia kampinį prie varžovų vartų, Dmitrijus Raksa perima kamuolį, nubėga į puolimą, suklaidina Zemlecką ir nepalieka šansų vartininkui. 4-3.  Ir turnyrinėje lentelėje  Spartakas aplenkia Eagle Team. Bet rungtynės nebaigtos ir liko žaisti apie tris minutes. Skiriamas baudos smūgis į raudonai baltų vartus. Laikinas vartų sargas Artūras Semaško sustato sienelę, ir pats užsiima labai blogą padėtį. Tuo pasinaudojęs Barinovas muša įvartį ir lygina rezultatą. Lygus rezultatas, užtikrina Eagle Team ketvirtą vietą, tad likusį laiką jie bando išlaikyti rezultatą, net negrasindami varžovų vartams ir tai padaro sėkmingai. Galutinis rezultatas 4-4.

 

El Dorado – Navigatoriai LT-Aqua 4-2

El Dorado buvo geriausioje padėtyje užimti pirmą vietą, jei Užupiui būtų įskaitytas techninis pralaimėjimas varžybose su Eagle team. Tam jiems reikėjo nei daug nei mažai - įveikti Navigatorių komandą. Žaliesiems rungtynės lėmė galimybę patekti tarp keturių geriausių komandų, tad jie nebuvo nusiteikę iškelti baltos vėliavos.  Saulius Žilnys, centre suklaidinęs kelis gynėjus stipriai smūgiuoja ir Navigatoriai išsiveržia į priekį. Savo baudos aikštelės prieigose prasižengia Kęstas Maželis ir  El Dorado turi realią progą išlyginti rezultatą. Prie kamuolios toja galingu smūgiu pasižymintis Nikita Juščenka. Ir jis neapvilia komandos draugų. Rezultatas tampa 1-1. Antrasis kėlinys prasidėjo nesėkmingai geltonai juodiems. Sauliaus Žilnio tikslus smūgis į apatinį kampą ir ,nors vartininkas bandė siekti kamuolį, bet jam nepavyko. 2-1. Viltis, sulaukus DK sprendimo tapti čempionais, susvyruoja. Dariaus Pupliausko fantastiškas smūgis į tolimą viršutinį vartų kampą nepaliko šansų vartininkui. 2-2. Kėliniui artėjant link vidurio ir abiem komandom besikeičiant pavojingomis atakomis, viena jų virto įvarčiu. Vadovėlinė ataka. Kelios sienelės ir Darius Pupliauskas lieka vienas prieš vartininką ir jį nuginkluoja. Navigatoriai puola lyginti, spaudžia varžovus, bet paskutinę minutę būna nubausti. Greitos atakos metu, Rašinskas ir Rusys išbėga dviese prieš Danielių Gvazdauską, ir Rokas Rusys deda galutinį tašką 4-2.

 

Galutinė įskaita: Užupis, EL Dorado, Juventus, Eagle Team, Spartakas, Navigatoriai Lt-Aqua ir Rytas. Rezultatyviausias diviziono žaidėjas - Daniel Padron de los Riscos iš Užupio.

 

 

 

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Užupis6510257+1816
2El Dorado6420156+914
3FK Juventus.lt63122218+410
4FK Eagle Team - Setaltas62132119+27
5FK Spartakas62131624-87
6FK Navigatoriai LT Aqua62041725-86
7FK Rytas60061229-170

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
Turas 7

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Daniel Padron de los Riscos Komanda:FK Užupis
10 Varžybų:5
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
9 Varžybų:6
Fabio Sagliocco Teruel* Komanda:FK Juventus.lt
7 Varžybų:6
Valdemar Šaveiko Komanda:FK Rytas
6 Varžybų:3
Robert Lipnevič Komanda:FK Juventus.lt
6 Varžybų:4
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
6 Varžybų:6
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
5 Varžybų:2
Irmantas Mikolaitis Komanda:FK Užupis
5 Varžybų:5
Saulius Žilys Komanda:FK Navigatoriai LT Aqua
5 Varžybų:6
Darius Pupliauskas Komanda:El Dorado
5 Varžybų:6

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Sergej Podubnas Komanda:FK Spartakas
1 1
Aleksej Ušakov Komanda:FK Spartakas
0 1
Irmantas Mikolaitis Komanda:FK Užupis
0 1
Remigijus Semėnas Komanda:FK Užupis
0 1
Deivydas Piliukaitis Komanda:El Dorado
0 1
Donatas Gražulis* Komanda:FK Užupis
0 1
Povilas Junevičius Komanda:El Dorado
0 1
Egidijus Žagaras Komanda:FK Užupis
0 1
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
0 1
Patrik Žukovski Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: