2020-03-23

Karantino pabaigos belaukiant… prisiminkite MFL Supertaurės nugalėtojus

Pagal pirminį planą, ką tik pasibaigusio savaitgalio metu turėjo būti sužaistas MFL Supertaurės turnyras. Dėl šio trofėjaus pirmą kartą MFL istorijoje būtų susikovusios keturios komandos – dvi stipriausios A diviziono ekipos – „El Dorado“ ir „Eagle Team - Žibintas“ bei dvi stipriausios B diviziono ekipos – FK „Barbakanas“ ir FK „Eksperimentas“.


Visgi pasaulį užklupęs koronavirusas ir visos šalies mastu paskelbtas karantinas tokius planus pakeitė ir MLF Supertaurės turnyras įvyks tada, kada bus paskelbta karantino pabaiga.


Tačiau šį pirmadienį Jums siūlome prisiminti MFL Supertaurės istoriją, kuri prasidėjo 2017 metais.


2017-ieji…

 

MFL Supertaurės istorijos atsiradimo pradžia klasikinė. 2016 metais buvo pradėtas organizuoti MFL Taurės turnyras, tad atsiradus lygos ir taurės varžybų nugalėtojams, natūralu, kad kilo noras išsiaiškinti, kas iš šių nugalėtojų yra stipresnis.


Taip 2017-aisias metais ir buvo suorganizuota pirmoji MFL Supertaurė, o dėl jos kovėsi „amžini priešai“ – „El Dorado“ ir „Eagle Team - Žibintas“.




Mažojo futbolo „El Clasico“ į „Fanų“ stadioną pritraukė daug žmonių, o su šypsenomis aikštelę paliko „Ereliai“ ir jų fanai. „Eagle Team“ nugalėjo varžovus 2:0, o įvarčius mušė Svajūnas Savickas ir Artūras Plešakovas.


Eagle team komentaras

Eagle Team - Žibintas vadovo Aleksandro keletas minčių apie OlyBet sporto baras supertaurės rungtynes. Video rasite ir vieną iš įvarčių, kurį užfiksavo Promaksa - Get the BEST dronas!

Posted by MFL - Mini Futbolo Lyga on Saturday, April 15, 2017


Rungtynių pabaigoje buvo ir raudonų kortelių, bet „Eagle“ savo persvarą išlaikė ir pirmoji MFL Supertaurė dabar yra pastatyta „Eagle Team“ trofėjų lentynoje.


Plačiau apie rungtynes skaitykite čia.


2018-ieji…

 

„Eagle Team - Žibintas“ po metų gavo progą apginti MFL Supertaurės trofėjų, tik tą padaryti jie turėjo Žvėryno aikštelėje.


Lygos čempionams iššūkį metė MFL Taurės laimėtojai SKK „Oniksas“. Visgi kovingai nusiteikęs „Oniksas“ dar nebuvo geros sportinės formos ir kantriai žaidę „Eagle Team“ naudojosi varžovų klaidomis.


Pirmojo kėlinio pabaigoje „Eagle Team“ pelnė du įvarčius ir taip pabandė pasiųsti varžovus į nokdauną. Tačiau „Onikso“ lyderis Arminas Lapinskas po pertraukos sugrąžino savo komandai viltį ir sušvelnino rezultatą, bet patirtis davė savo. 


„Ereliai“ galvų nepametė ir rungtynių pabaigoje įmušę dar du įvarčius, į savo trofėjų lentyną pasidėjo antrąją MFL Supertaurę.


Plačiau apie rungtynes skaitykite čia.




2019-ieji…

 

Prieš metus vykęs MFL Supertaurės turnyro rungtynės buvo pačios atkakliausios. MFL čempionai „El Dorado“ susirėmė su MFL Taurės laimėtojais FK „Rytu“. Abi komandos prieš šį mačą kalbėjo, kad šis trofėjus yra simbolinis, tačiau kova aikštėje dėl jo tikrai nebuvo tokia jau simbolinė.


Iš pradžių atrodė, kad viskas šiose rungtynėse jau aišku. Sužaidus 30 minučių, „El Dorado“ jau pirmavo 3:0, bet Olegas Miasniankinas sugebėjo užvesti savo vyrus kovai.


32 minutę rezultatą švelnina Valdemaras Šaveiko, po 9 minučių varžovų persvarą iki minimumo sumažina jo brolis Albertas, o po trijų minučių „status quo“ atstatė Kasparas Naskauskas.


MFL Supertaurė: El Dorado vs FK Rytas. Baudinių serija!

Posted by MFL - Mini Futbolo Lyga on Saturday, March 23, 2019


Pagrindinis rungtynių laikas pasibaigė 3:3, tad pirmą kartą MFL Supertaurėje prireikė baudinių serijos. Čia sėkmingiau pasirodė „El Dorado“ vyrukai, kuriuos šis trofėjus nukreipė labai teisinga kryptimi, nes 2019 metais jie iš viso iškovojo net 5 trofėjus.


FK El Dorado vadovo Martyno Rašinsko komentaras po MFL Supertaurės rungtynių!

Posted by MFL - Mini Futbolo Lyga on Saturday, March 23, 2019


Plačiau apie rungtynes skaitykite čia.




Na, o dabar visi laukiame, kada padėtis dėl koronaviruso stabilizuosis, karantinas bus nutrauktas, o komandos galės kovoti dėl 2020 metų MFL Supetaurės.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Eagle Team - Setaltas00000000
2El Dorado00000000
3SFK Novovileisk00000000
4Prima Line00000000

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
Turas 1
DataŠeimininkaiRSvečiai

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
FotoInformacija
Vladislavas Ravdanovičius Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
4 Varžybų:2
Artur Juchno Komanda:El Dorado
3 Varžybų:2
Paulius Obolevičius Komanda:El Dorado
3 Varžybų:2
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
1 Varžybų:2
Arsenij Buinickij Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
1 Varžybų:2
Darius Pupliauskas Komanda:El Dorado
1 Varžybų:2
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
1 Varžybų:2
Danas Baronas Komanda:Prima Line
1 Varžybų:1
Nikita Juščenko Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
1 Varžybų:2
Robertas Vrublevskis Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
1 Varžybų:2

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL Supertaurė
Sezonas
FotoInformacija
Radoslav Rusecki Komanda:SFK Novovileisk
0 1
Rafal Rusecki Komanda:SFK Novovileisk
0 1
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: