2015-11-03

mini SFL 7x7: paskutis B div. turas ir IndEx triumfas

B divizione jokių skandalų ar labai didelių intrigų nebuvo. Vienintelė intrigėlė, ar pavyks IndEx laimėti paskutiniajame ture ir tapti nugalėtojais. Ir ar Ernestas Česonis taps rezultatyviausiu žaidėju. Mėlynieji galėjo tapti nugalėtojais, net ir pralaimėję. Jiems tereikėjo žinoti, kaip sužais jų pagrindiniai konkurentai- SK Nemenčinė. Kad užduotis palengvėtų, teisėjai į tas rungtynes vėlavo 10 minučių. Bet lemiamos įtakos tai neturėjo.

 

FK Euforija – VSG United 4-0 

Euforija pavojingiau atakavo varžovų vartus ir pelnė pirmąjį įvartį sužaidus dešimt minučių. Tačiau teisėjas neįskaitė įvarčio, nes baudos smūgis buvo atliktas prieš švilpuką. Pakartotinis smūgis nebuvo tikslus. Tačiau Euforijai pavyko pasiekti savo. Ir nors pirmąjį Igorio Koroliovo smūgį vartininkas ir atmušė, bet prie kamuolio pirmasis prišoko būtent Igoris ir nukreipė kamuolį į vartus. 1-0. Antrajame kėlinyje, po vartininko klaidos, iš aštraus kampo įvartį pelnė rezultatyviausias Euforijos žaidėjas Olegas Krasilnikovas.  VSG United bando šturmuoti varžovų vartus. Bet jų bandymus niekais verčia varžovų vartininkas. Neįmuši tu, įmuša tau, ir įmuša Olegas Krasilnikovas. Perimtas kamuolys, dvi sienelės ir Olegas vienas prieš vartininką. Vartininkui be šansų. Po pelnyto trečiojo įvarčio ir taip lėtas rungtynių tempas nukrito. Bet po įžaisto kampinio Olegas sugebėjo pelnyti savo trečiąjį įvartį ir komanda šventė retą savo pergalę.


TEC – Gerusa 2-4 

Prieš rungtynes traumuotas Gerusos saugas Povilas Ramašauskas ragino komandos draugą Gintarą Žuką, jei įmuši, mes laimėsim. Žodžiai – Dievui į ausį, kaip vėliau išaiškėjo. Labai nervingos rungtynės, kuriose turėjo paaiškėti trečios vietos laimėtojas. Daug aistrų, daug ginčų su teisėju. Gerusa kiek netikėtai nuo rungtynių pradžios perėmė iniciatyvą ir užspaudė varžovus. Tai davė vaisių - Šablinskas išvedė komandą į priekį. Ričardas Jankovskis tolimu smūgiu išlygino. Donatas Stakauskas galėjo persverti rezultatą, bet jo smūgiuotas kamuolys du kartus atsitrenkęs į skersinį iššoko iš vartų ir teisėjas įvarčio neįskaitė. Pirmo kėlinio pabaigoje Evaldas Lukaševičius išvedė komandą į priekį. Antrajame kėlinyje Gerusa atsitraukė į gynybą, priekyje palikdami vieną Giedrių. TEC komandai buvo būtinos bent jau lygiosios ir jie spaudė varžovus. Vienos iš atakų metų TEC praranda kamuolį, tolimas perdavimas Giedriui ir jis nubėgęs link vartų sušaudo vartininką. 3-1 Gerusos naudai ir atrodo, kad žalieji kontroliuoja situaciją. Kontroliavo, kontroliavo ir prisikontroliavo. Gynyboje grubi klaida ir Stakauskas vis dėl to pelno savo įvartį. 3-2 Ir įtampa bei intriga atgyja. Žaisti lieka 6 minutės. TEC ir toliau įnirtingai spaudžia, apšaudomi Mariaus Lapko ginami vartai, bet įvartį pelno....Gintaras Žukas. Greitajame puolime  atsidūręs su Ričardu Čiepa, jis laiku prišoka prie vartininko atmušto kamuolio ir nukreipęs jį į vartus užtvirtina komandos pergalę 4-2. Antras ne ką mažiaus svarbus veterano įvartis per dvejas rungtynes. Sveikinti belieka Gerusa su III vieta

SK Nemenčinė – Plasta 10-5 

Nemenčinei reikėjo pergalės ir Geležinio Vilko pagalbos, bet pirmiausia reikėjo laimėti patiems. Ir Vytautas Joknys pirmasis pelnė įvartį, sužaidus penkias minutes, vėliau Andžėjus Rudzianecas gavęs kamuolį iš varžovų vartininko, nesugebėjo jo susitvarkyti ir nukreipti į vartus. Bet spaudimas prie Plastos vartų nemažėjo, ataka vijo ataką ir antram kėliniui perėjus į antrą pusę, antrą kartą pasižymėjo Joknys. Atrodė, kad ilgi Plastos perdavimai vaisių neduos, bet paėmė ir iš toli prasmūgiavo Mantas Pirštelis. Kamuolys skriejo tiesiai į vartininką, bet pastarasis nutarė pademonstruoti savo šuolio gebėjimus ir praleido kamuolį. Rezultatas tapo 2-1. Kiek nemaloni įvykių eiga Nemenčinės komandai. Po dviejų minučių Nemenčinės gynėjas Aleksandras Korvelis pelno kuriozišką įvartį. Du sykius vienos atakos metu pataikius į virpstą, užteko atsistoti taip, kad gynėjas, bandydamas išmušti kamuolį, pataikė į Aleksandrą ir kamuolys atšoko į vartus. 3-1 ir jau linksmiau rožinėje komandoje, bet spaudimas nemažėja. Pirmajame kėlinyje dar krenta du įvarčiai į Plastos vartus. Pirmasis po greitos atakos. Keli trumpi perdavimai ir Konstantinas Borunovas muša įvartį būdamas greta tolimojo virpsto. Paskutinėmis pirmo kėlinio minutėmis sėkmingai įžaistas kampinis ir Tomas Rudzianecas didina komandos persvarą iki 5-1 Antrajame kėlinyje vaizdas nesikeičia. Nemenčinė laiko rungtynių vadžias savo rankose ir neatiduoda iniciatyvos. Nors Plastai antrasis kėlinys nusiseka kiek geriau, nei pirmasis, bet tik dėl to, kad Nemenčinė atsipalaidavo, bet pirmajame kėlinyje sukauptos persvaros užtenka pergalei ir, deja, tik antrajai vietai. Ir net pelnęs šešis įvarčius Vytautas Joknys nesugebėjo tapti rezultatyviausiu turnyro žaidėju

 

FK IndEx – FK Geležinis Vilkas 9-2

Mėlyniesiems reikėjo pergalės bet kokia kaina. Pirmomis minutėmis, po grubios Geležinio Vilko, kuris nežaidė stipriausios sudėties, vartininko klaidos, prieš tuščius vartus iššoko Ernestas Česonis ir mušė greta virpsto......pramušė ir pats nepatikėjo...bet kamuolys praskriejo greta. Vis gi ilgai įvarčio laukti nereikėjo. Česonio perdavimas ir Grudinskis išveda komandą į priekį. 1-0. Ir šiose rungtynėse tampa aišku, kad taip besigindamas Vilkas nesugebės atlaikyti varžovų šturmo. Andrius Stankevičius pelnė antrąjį įvartį. Švaistydami progą po progos ir leidę sušalti savo vartininkui Vitalijui Romancevičiui, po pirmo kėlinio mėlynieji turėjo solidžią persvarą 4-0. Ir ji galėjo būti solidesnė, bet pasitikėdami savo jėgomis ir žinodami, kad pergalė bus jų - mėlynieji nutarė paskutinėje atakos stadijoje nemušti į vartus, o perduoti kamuolį komandos draugui. Pasitarę per pertrauką, IndEx komandos žaidėjai nutaria rezultatyviausiu turnyro žaidėju padaryti Ernestą Česonį. Visi perdavimai skriejo tik jam. Ir per labai greitai prabėgusį antrą kėlinį, Ernestas sugebėjo pelnyti dar keturis įvarčius ir tapti rezultatyviausiu žaidėju. Kuomet atrodė, kad Geležinis Vilkas bus sutriuškintas labai jau nepadoriu rezultatu, darbo atsirado ir IndEx vartininkui. Sušalimas naudos neatnešė ir rungtynių pabaigoje praleisti du įvarčiai neatnešė jokios žalos komandos nuotaikai. Sveikinam IndEx su nugalėtojų titulu.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Užupis6510257+1816
2El Dorado6420156+914
3FK Juventus.lt63122218+410
4FK Eagle Team - Setaltas62132119+27
5FK Spartakas62131624-87
6FK Navigatoriai LT Aqua62041725-86
7FK Rytas60061229-170

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
Turas 7

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Daniel Padron de los Riscos Komanda:FK Užupis
10 Varžybų:5
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
9 Varžybų:6
Fabio Sagliocco Teruel* Komanda:FK Juventus.lt
7 Varžybų:6
Valdemar Šaveiko Komanda:FK Rytas
6 Varžybų:3
Robert Lipnevič Komanda:FK Juventus.lt
6 Varžybų:4
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
6 Varžybų:6
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
5 Varžybų:2
Irmantas Mikolaitis Komanda:FK Užupis
5 Varžybų:5
Saulius Žilys Komanda:FK Navigatoriai LT Aqua
5 Varžybų:6
Darius Pupliauskas Komanda:El Dorado
5 Varžybų:6

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Sergej Podubnas Komanda:FK Spartakas
1 1
Egidijus Žagaras Komanda:FK Užupis
0 1
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
0 1
Patrik Žukovski Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Robertas Vrublevskis Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Ruslan Bykov Komanda:FK Spartakas
0 1
Robert Starkovski Komanda:FK Rytas
0 1
Vytautas Zemleckas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Kšištof Tomaševskij Komanda:FK Rytas
0 1
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: