2020-09-10

Turo anonsas: „Ryto“ išbandymas kitiems lyderiams ir B diviziono titanų mūšis

Šįvakar dar vienas turas bus sužaistas MFL lygoje. Praėjusiame ture „Rytas“ nugalėjo dabartinius lyderius FK „El Dorado“, o šiame ture jų lauks antroje pozicijoje esantis FC „IndEx“, tad laukia dar vienos įdomios ir svarbios rungtynės. Tuo metu B divizione susitiks lyderiai – FK VU MIF ir FK „Alytis“. Apie šias ir kitas dvikovas plačiau – turo anonse.

 

Rungtynių pradžia – 19:40


 

 

A divizione laukia dar vienas FK „Ryto“ sportinės formos patikrinimas. Puikų žaidimą paskutiniu metu demonstruojantis „Rytas“ nugalėjo jau ne vieną stiprų varžovų, tarp kurių ir MFL čempionai FK „El Dorado“. „Rytas“ juos įveikė praėjusią savaitę rezultatu 3:1.

 

Komandos vadovas Olegas Miasniankinas sakė: „Jei norime kovoti dėl medalių, turime nugalėti ir lyderius“.

 

Kartą jie tai padarė, o šią savaitę jų lauks kiti lyderiai – FC „IndEx“. Ši komanda taip pat demonstruoja puikų žaidimą ir renka daug taškų – jų sąskaitoje jau 25.

 

Praėjusią savaitę „IndEx“ 3:2 nugalėjo „Rotalį“, bet tikėtina, kad šįkart bus žaisti dar sunkiau.

 

„IndEx“ ir „Rytas“ tarpusavyje susitiko daugybę kartų, įskaitant ir vieną kartą šiame sezone. Tąkart 6:4 triumfavo „IndEx“, o kaip bus šįkart?

 

Kitose A diviziono rungtynėse „Green Town – Eagle Team“ susirems su FK „Rotaliu“. Tai, kad „Rotalis“ prieš savaitę 2:3 nusileido FC „IndEx“ ekipai jau buvo galima suprasti, o apie „Eagle Team“ pergalę praėjusiame ture dar nieko nesakėme. Taigi, „Eagle“ prieš savaitę net 9:1 sutriuškino „Polivektrį“, tačiau „Rotalis“ yra tas varžovas, kuris juos jau yra nugalėjęs.

 

Tris pergales šiame sezone iškovojęs „Rotalis“ vieną iš jų pasiekė prieš „Eagle Team“, kuomet pastaruosius nugalėjo rezultatu 4:2. „Ereliai“ tai atsimena, todėl sieks revanšo, bet tikėsis sunkių rungtynių.

 

Be abejo tai bus principinės rungtynės mums, tikiuosi vyrams sukils pyktis del pirmojo rato pralaimėtų rungtyniū ir mes atsirevanšuosime „Rotaliui“. Nors iš kitos pusės, jei jie žais taip, kaip žaidė pirmajame rate, bus be galo sunkios rungtynės. Svarbiausias dalykas - sužaisti teisingas rungtynes taktiškai“, - sakė „Eagle Team“ vadovas Aleksandr Dergačiov.

 

B divizione FC MTG ekipos lauks antrasis „WorldOne United“ išbandymas. Pirmajame išbandyme MTG pralaimėjo 1:3, todėl WOU yra poros favoritas.

 

Prieš savaitę MTG 2:4 nusileido SFK „Novovileisk“ ekipai, bet pergalės nepasiekė ir „WorldOne United“. Jie sužaidė lygiosiomis 2:2 su FK „Ąžuolu“.

 

MTG ekipa šiose rungtynėse sieks pasimokyti iš pirmojo tarpusavio mačo klaidų ir sužaisti protingiau.

 

„Ir vėl gi, tikimės kovos, gal ne tiek fizinės, kiek labiau pozicinės. Stengsimės labiau išnaudoti savo progas ir daryti mažiau klaidų gynyboje“, - sakė FC MTG narys Valdemar Dorniak.

 

Kitame ketvirtyje, B divizione, susirems FC „Žalia Raudona“ ir FK „Ąžuolas“. Pirmoje šių komandų dvikovoje netikėtai 4:2 laimėjo FK „Ąžuolas“, tad šįkart komanda į aikštę žengs tikrai motyvuota.

 

„Žalia Raudona“ ekipai ši savaitė yra dviguba. Jie jau pirmadienį žaidė atidėtas rungtynes su FK „Rieše“, o jas laimėjo rezultatu 3:1. Taip komanda nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų seriją, tad prieš „Ąžuolą“ sieks ne tik revanšo, bet ir pratęsti pergalingą periodą bent jau iki dvejų rungtynių.

 

Rungtynių pradžia – 20:40


 

 

Antroji rungtynių banga prasidės SKK „Onikso“ ir „Polivektrio“ dvikova. Abi komandos prieš savaitę pralaimėjo, bet pralaimėjimai buvo skirtingi.

 

„Oniksas“ po atkaklaus mūšio 4:5 nusileido „Maracanai“, o „Polivektris“ net 1:9 neatsilaikė prieš „Eagle Team“. Traumą tose rungtynėse patyrė „Polivektrio“ lyderis Valentinas Baranovskij, bet reikia tikėtis, kad prieš „Oniksą“ jis bus pasiruošęs žaisti, nes kitu atveju „Polivektriui“ bus labai sunku.

 

Sunku jiems buvo ir pirmose tarpusavio rungtynėse, kurias 2:1 laimėjo „Oniksas – TEC“ kolektyvas.

 

Ir mes, ir FK „Polivektris“ šiemet kovojome dviejuose frontuose. Mes jau baigėme kovas VFL, „Polivektris“ dar kovoja LMFČ, bet MFL lentelė rodo, kad nei mums, nei „Polivektriui“ tas intensyvumas pliusų neatnešė, Mes, žinoma, tikimės pagaliau nutraukti pralaimėjimų seriją, neabejoju, kad varžovai , bei jų lyderis Valentinas Baranovskij irgi sieks tik pergalės“, - prieš šias rungtynes kalbėjo SKK „Onikso – TEC“ vadovas Edvardas Ruskan.

 

Antrose A diviziono rungtynėse susitiks jau minėta „Maracana“, o jų varžovais šįkart bus FK „Fortitudo“.

 

„Fortitudo“ prieš savaitę apmaudžiai sužaidė lygiosiomis su FK „Eksperimentu“ ir po šių lygiųjų jie buvo nusivylę.

 

Visgi „Fortitudo“ vadovas Gabrielius Butkevičius pabrėžė, kad jo komanda tiki savo jėgomis ir po truputį žaidimas vis gerėja, o jie gali kovoti ir su lyderiais.

 

Būtent su tokia komanda jiems ir tek žaisti. Prieš savaitę „Maracana“ 5:4 nugalėjo SKK „Oniksą“, o šią savaitę taip pat sutriuškino FSB „Zenitą“ bei žengė į MFL Taurės pusfinalį.

Visgi praėjusi šių komandų tarpusavio akistata paliko dar nesuvestų sąskaitų. Tąkart „Maracana“ 5:4 nugalėjo „Fortitudo“, bet nugalėtojai pergalingą įvartį pelnė jau paskutinę minutę. Taigi, „Fortitudo“ sieks revanšo, o „Maracana“ įrodyti, kad jie tąkart laimėjo ne tik dėl sėkmės, bet ir dėl pačio žaidimo.

 

B divizione į pralaimėjimų liūną įklimpusi MSC ekipa susirems su SFK „Novovileisk“.

 

Vis dar trečioje vietoje esanti MSC pralaimėjo jau keturias rungtynes iš eilės. Tris iš jų – lygoje, o vieną – šią savaitę žaistame MFL Taurės ketvirtfinalyje, kuriame „El Dorado“ juos sutriuškino net 11:0.

 

„Novovileisk“ prieš savaitę 4:2 nugalėjo FC MTG, tačiau pirmoje dvikovoje prieš MSC, pralaimėjo jiems 2:5.

 

Kartą jau nugalėjusi Naujosios Vilnios komandą, MSC sieks ir antrosios pergalės, bet ar šįkart ją bus taip lengva pasiekti? Panašu, kad nuo to laiko komandų sportinė forma pasikeitė ir čia lengvai nugalėtojo nuspėti nepavyks.

 

„Mums reikia pergalių!!!“, - prieš šią dvikovą kartojo MSC vadovas Adomas Kripas, bet tik laikas parodys, kas tą pergalę iškovos.

 

Kitose B diviziono rungtynėse laukia labai svarbūs mūšis tarp FK VU MIF ir FK „Alyčio“ – tai dvi B divizione pirmaujančios komandos.

 

FK VU MIF turi 30 taškų, o „Alytis“ – 27 taškus. „Alytis“ laimėjo jau aštuonias lygos rungtynes iš eilės, o FK VU MIF – dešimt. Tiesa, abi komandos pralaimėjo MFL Taurės rungtynes A diviziono ekipoms, bet po tų pralaimėjimų jau spėjo atsigauti, laimėdamos lygos rungtynes.

 

Kaip matome, laukia tikrų titanų dvikova ir abi ekipos labai rimtai ruošiasi būsimoms rungtynės.

 

Pirmąjį tarpusavio mačą FK VU MIF laimėjo gan užtikrintai – 4:0, bet šįkart „Alytis“ žada bekomprosimę kovą.

 

„Bus labai, labai įdomu“, - paslaptingai prieš rungtynes kalbėjo „Alyčio“ vadovas Mykolas Adamavičius.

 

Bus įdomu – garantuojame ir mes. Rungtynių svarba ir komandų sportinė forma ir yra tas garantas.

 

Rungtynių pradžia – 21:40


 

 

Vėliausiai bus sužaistos dar dvejos rungtynės. A divizione FK „El Dorado“ susitiks su FK „Eksperimentu“.

 

Pirmąjį pralaimėjimą lygoje prieš savaitę patyręs „El Dorado“ savo įniršį išliejo jau MFL Taurės rungtynėse, kuriose 11:0 sutriuškino MSC. Tačiau pykčio komanda dar turi ir lygoje sieks kuo greičiau sugrįžti į pergalių kelią.

 

„Eksperimentas“ savo ruožtu prieš savaitę sužaidė lygiosiomis 3:3 su FK „Fortitudo“, bet jų žaidimas vis dar banguoja.

 

Prieš lyderius „Eksperimentas“ sugeba pasirodyti visai neblogai. Pirmoje tarpusavio dvikovoje jie tik 0:3 pralaimėjo „El Dorado“.

 

Visgi, „El Dorado“ yra dabartiniai čempionai ir lyderiai. Iš jų favorito statuso niekas neatims ir „Eksperimentui“ reikės sužaisti fenomenaliai, norint iškovoti bent tašką.

 

B divizione FK „Riešė“ susitiks su FK „Volcano“. „Volcano“ prieš savaitę 2:3 nusileido „Alyčiui“ ir varžovus buvo kiek išgąsdinę.

 

Tuo metu „Riešė“ praleido tryliktąjį turą, tačiau šį pirmadienį sužaidė atidėtas rungtynes su FC „Žalia Raudona“, bet jas pralaimėjo 1:3.

 

Šiais metais „Riešė“ jau buvo nugalėjusi „Volcano“ ekipą ir tą padarė rezultatu 6:0. Šįkart tokios lengvos pergalė tikėtis būtų naivu, o ir taip dabar sunku pasakyti, kas bus šios poros favoritas. Tikriausiai, kad tai paaiškės jau po rungtynių.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado2200112+96
2FK Alytis2200116+56
3FK Eagle Team - Setaltas2200107+36
4FK Grija2101109+13
5FK Fortitudo2101109+13
6FK Dinamika210168-23
7FM Vilniaus Vytis210168-23
8FC Žalia Raudona31021013-33
9VU MIF3003712-50
10VRFM2002411-70

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 3

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
5 Varžybų:3
Edgaras Barysas Komanda:FK Alytis
4 Varžybų:2
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
4 Varžybų:2
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
3 Varžybų:2
Tadas Švaikevičius Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
3 Varžybų:2
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:3
Ignas Kunickas Komanda:VU MIF
3 Varžybų:3
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
3 Varžybų:2
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Osvaldas Čipkus Komanda:El Dorado
2 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Viktor Skrypnishenko Komanda:FK Dinamika
1 0
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
1 0
Rimvydas Strazdas Komanda:El Dorado
0 1
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Vaidotas Jarašius Komanda:VU MIF
0 1
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
0 1
Vydmantas Kuzmickas Komanda:FK Fortitudo
0 1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: